|
![]() |
#3511 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3512 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
dosta mu je lc 560 ali bolje xfx 450 + mora plačati dostavu iz portia a ima links pred nosom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3514 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3515 |
MiningMod
|
kaj ce mu jače za buducu nadogradnju ako bilo koji od ta dva drzi jos jednu takvu konfu (zajedno)? xfx 450 uzmi, ako nemaju odma na lageru sačekaj dan,dva da dobave u osijek... ako ti je hica uzmi lc 560 i to je to, sada narucivati iz portia,plaitit 30kn, čekati 5 dana da bi dobio isto a jeftinije 10kn ne isplati se Edit: Iz osijeka je tako da mu se isplati kupiti u linksu, ok za nas koji nemamo links kraj nosa...onda portio...ovako, links ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
De m ireci a kakvo ti je to što ti imaš napajanje XILENCE 580W?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo upravo radi u kompu i tih je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3522 |
MiningMod
|
Trebam neko napajanje, jer mi je ovaj xfx jak i ima previše kablova. Uvijet je modularno, kvalitetno ali ništ sada special jer nece imati teške komponente na sebi.. Te takodjer da nema nekih boja koje mi ne pašu ![]() Sada konkretno pitanje, od starih polovnih napajanja, koja imaju za kupiti po oglasima,koja se daju nabaviti a da meni zahtjevnom pašu? Dao bi svojeg xfxa za nešto što mi paše,pa da znam što traziti u zamjenu... Hvala Svi prijedlozi modularnih starih dobrih napajanja,dobrodošla |
![]() |
![]() |
![]() |
#3523 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#3525 | |
MiningMod
|
Hx520 hm mozda bolje hx450...ali na oba bi morao sve naljepnice poskidati pa čak i vent ![]() tagan,hm, neb baš... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Na hx 450 ces iskoristit sve kablove, pa neznam bas dal se isplati uzimat.. Mislio sam da je ovaj tagan ok, al ipak nije.. Pa onda neznam dal ima sta modularno poznato i jeftinije od tog hx520/620.. Mozda neki antec ili silverstone..
![]() |
#3528 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Bi bilo pametno spajati 7770 ili 650ti na LC500H-12 V2.2 Office Series? Kolko vidim radi ga Great Wall. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3529 | |
Premium
|
Citiraj:
i za jaču grafu.(2x15A) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3530 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Samo je pitanje koliko starno moze dati na +12V ![]() No bez obzira trebao bi biti dovoljan za takav tip grafickih kartica.
![]() |
#3531 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Bio sam u dodiru s tim napajanjem, kao i s LC600H-12 V2.31. Napajanja baš i nisu neka sreća. Svi primjerci su se dosta grijali pa sam ih povadio van, a bili su u kompovima koji nisu vukli više od 150 realnih wata. Nakon što sam ih zamijenio, te topline više nije bilo. zamijenio sam ih standardno s Fortronima i sl. Znači, imaju ne baš visoku iskoristivost, što se realizira u toplini, ne baš stabilne voltaže itd. Kakvi novci, takva roba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3532 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma bilo je kupljeno kao neko privremeno rijesenje, jer konfa trenutno nije neki potrosac, kao sto ShanTech kaze kojih 150W. Zbog budzeta mozda onda i dalje ostane kao privremeno rijesenje, naravno ako nece raditi probleme, pa kasnije u koja naredna 2-3mj uzmem neko novo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Frend je imao 400W LC Office napajanje. Muku je mučilo na nekolokanom i5 750, 2 harda, 1 pržom i HD4850. I jednom trenutku mu više nije htjelo upaliti komp. Čovjek je nabavio polovni VX450W i komp se preporodio.
![]() |
#3534 |
Premium
|
Ta dva napajanja se baš i ne mogu uspoređivati.HD 4850 se dosta grije i nije preporučljiva za slabija napajanja.VX450W daje dosta više snage nego što je deklariran |
![]() |
![]() |
![]() |
#3535 |
MiningMod
|
da jer 4850 trosi duplo vise nego gore navedene grafe... ja nikako na 4850 ne stavljam nis manje od fortrona ili čifteka 400,mozda sam privremeno,onak par dana ali za duge staze jok... ili redwing 420 ili neki polovnjak stari a kvalitetan, @vave, ja bi radje taj šrot bacio i kupio neki polovni chieftec,fortron...ili novi redwing 420 nego se zezati sa ovime |
![]() |
![]() |
![]() |
#3536 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Slažem se ja da ta napajanja nisu u istoj klasi. Htio sam reći koliko je Office slab. Čovječe, ja sam na šrotu od Codegena 400W godinama držao Opterona 165, 4 harda, 2 prže i X1800XL 256Mb+Zalman VF700. Usput zaboravih reći da je njegova 4850 bila 512Mb verzija.
![]() |
#3538 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
@Wolverine Budi konkretan...na koja LC office napajanja misliš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3539 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa koliko sam vidio imaju seriju koja udovoljava ATX 1,3 normama i ATX 2,2 normama. No možda sam i fulao. OK to se ponajviše odnosi na konektore koji dolaze uz napajanje, no možda su i sama napajanja nešto kvalitetnije izrađena jer kod jeftinih LC napajanja ima zbilja svega. A na deklaracijama im često pišu stvari koje nemaju baš pretjerane veze sa stvarnošću. U glavnom navodi kako 400 vatni office, valjda je mislio na 420 vatni, ne može tjerat overklokirani i5 750 i HD 4850. Mislim da se mora uzet u obzir i činjenica da se tu radi o overclockiranom procesoru i mnogo snažnijoj kartici nego što je ona navedena u upitu.
![]() |
#3540 |
MiningMod
|
ja znam da su sva loša ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|