|
![]() |
#3271 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Znaci pod slabe se podrazumjeva konfe koje vise nisu dobavljive u dučanima (naravno bez neke jake grafičke), neki office sa integriranom grafom i slabim procom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3272 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3273 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ma ne kupujem ja ništa, nit mi još treba samo sam se i ja pitao između tih ultra šrotova Nego zašto bi netko dao npr. 300-350 kn za takva napajanja za npr. prastare jednojezgrene kompove- za koje je ljudima bitno samo da rade (ako i to ![]() Ako im ode, mala je ionako šteta- niti jedna komponenta realno ne vrijedi više od 50kn (osim možda matičnih) Znači od šrotova 500w EVC brijete da je naj. Baš mi je bratić u takav stari komp stavio polovni EVC 300w (na 12V- 10A ![]() A kod tih oko 300kn - jel best buy onaj chiftec iarena 500w iz linksa? Poprilično jeftino, učinkovito i ima pun k onih zaštita |
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 | |
MiningMod
|
OCZ PSU Fatal1ty 750W, SLI-Ready, Active PFC, 12V/54A, Modular, 80 Plus, EZMod + Low profile cabling, Premium Sag &Surge Protection, Overvoltage/OverPower/Short-Circuit protection , 135mm fan, EU/UK Kakvo je napajanje? Trazim nesto novo za svoju konfu "for all" pa me zanima jer je ok, pošto mi najviše paše izgledom... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta kažeš na modularnog TT 750W sa tržnjaka? Cijena je i više nego ok. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=234518
![]() |
#3280 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nema crno-crvenu shemu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3281 |
Premium
|
Fak! Imaš pravo - zaboravili smo pitati Modnog Mačka za mišljenje. ![]() Jeftinije je kupiti novo napajanje od 800kn nego bočicu farbe u spreju za 20kn i još toliko za crveni vent.
![]() |
#3282 |
MiningMod
|
Ali gledaj, boja je najvažnija...zašto...zato jer hocu orginal i ovaj je fakat preljep za to sto trebam...da ocu farbati imam hx1000 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3283 |
Premium
|
Ne vjerujem da bi Xilence bio preslab. Ništa te ne košta da probaš pa ako vidiš da je preslabo, tek onda kupiš nešto jače.
![]() |
#3284 |
Premium
|
osobno ne znam doslovno nista o tom xilence napajanju, ali neko posteno 500W napajanje je sasvim dovoljno za tvoju konfiguraciju kakva trenutno je. pogledaj pod "moj komp" ispod sta stari s12 500W gura kao od sale. Ne mogu naci power metar da izmjerim kolko tocno trosi sve skupa.
![]() |
#3285 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Ako valja kupujem odmah. Ako ima sto bolje ili jednako a jeftinije kupujem tu preporuku. fala. http://www.protis.hr/products/detail...xp750csr/46214 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3287 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Wolv kaze da je ok napajanje.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3289 |
Premium
|
ja se slazem s cocom, s tim da bi dao jos 50kn vise za 100W jacu verziju zasto kupiti 30% slabije, pa zato sto tebi snaga ne igra ulogu na konfiguraciju, a kvalitetnije od toga kosta osjetno vise. Daleko od toga da je OCZ los, al nije seasonic.
![]() |
#3292 |
Premium
|
sry, zbunio me fpripperov post ![]() nda.. seasonic vs xilence!? u xilence-u pitaj boga sto je u pozadini zapravo. Deklaracija od 750W moze i ne mora biti istinita, ali stabilnosti napona i energetska efikasnost su takoder upitni. Nema smisla davati toliko novaca za neprovjereno napajanje. Iskrena preporuka je da Wolverineu posaljes pm, mozda zna nesto vise o tom napajanju.
![]() |
#3293 |
Premium
|
znaci onda smo dosli do dvojbe, barem mislim: XFX (seasonic) 550W core edition 80 Xilence RedWing 580W edit: cisto da ubacimo i corsair 600W cx series, da se malo fightate koji je bolji. Zadnje izmijenjeno od: Krešimir-ZG. 23.07.2012. u 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 |
Premium
|
opet, xfx onda, ali to ti nije modularno. ako zelis modularno imas silencer mkiii 500w za oko 500kn, sto je u principu isto napajanje kao taj xfx al modularno, odnosno seasonic m12ii
![]() |
#3296 |
Premium
|
vrlo solidna napajanja steta da nisu malo efikasnija, al onda bi i kostala osjetno osjetno vise sigurno
Zadnje izmijenjeno od: antrax. 23.07.2012. u 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3297 |
Premium
|
znaci, na kraju imam samo tri izbora sto se tice modularnosti, cini mi se: OCZ silencer mk III 600W ZT 650W Xilence Gaming edition 750W sad samo treba malo vidit na netu kakav je taj xilence. edit: sudeci po internetu, ne postoji 750W gaming edition, nego je to 750W redwing. gaming edition je od 800W navise O.O znaci xilence xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3300 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|