|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
na laptopu sam ovih dana pa nisam kraj kompa, ne mogu pogledat al saznat cu. da, konf iz siga edit: fortron ili chieftec
cm stacker 830 tyan thunder s2895 k8we 2x265 opterons gefoce gtx 275 4x1gb ecc reg samsung 74gb wd raptor 300gb seagate samsung 242mp 24* Zadnje izmijenjeno od: hrvojezg00. 19.02.2009. u 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ili dosta čest Seasonic 500W...ne treba mijenjati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
|
ovo sad 1 put vidim, sa ovime bi radilo da je bilo koje napajanje? http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=028420
![]() |
#65 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ti kao prvo imaš predobre stvari u kompu da bi ko bedak imao no name napajanje unutra. Pa fino to provjeri. Ovo sa linka ne bih preporučio, jer platiš duplo od toga i imaš napajanje dovoljno jako za cijelu konfu. ![]()
![]() |
#66 |
Premium
|
ovo je napajanje, sjetio sam se da sam morao uzet EPS12v napajanje zbog maticne http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=280030
![]() |
#68 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Misliš da mi je loš nick? promjenio sam ga zato jer sam njega stavio još dok sam mali bio haha.. m&n mi je ozbiljnije i to je skracenica mojega imena i prezimena.. tako da ... Ah mogo sam tj budem.. imam doma sve benchove 3 way sli , 2way sli , 9800gtx obicne i 9800gtx +. pa cu vidjet razliku. vjerojatno je nikakva no kupujem ovu cisto jer mi lijepo izgleda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Agent 0
|
Nisam mislio na markove, već na igre. Prije kupnje, obrati pažnju da u kutiji bude 6pin na 8pin adapter, jer u suprotnom ćeš imati problema zbog Zeusa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
Tnx na savjetu, benchao sam igre ove crysis obican. world in conflict. farcry 2, call of juarez, gta 4 , vantage i 3dmark06 mislim da je to to.. Cudno mi je kako to da mi sada nitko ne govori kako kupujem ne isplativu stvar i glupost no dobro.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Agent 0
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
Ma ne naljutim se ja uopce , nego me iritira kada netko zna više od mene koji sam osobno imao tu stvar kod sebe i vidio kada radi.. no otom potom.. gilbert kada pišeš onda piši čitko a ne se sramit svoje izjave.. btw: lijepo izledaš na ignore listi Zadnje izmijenjeno od: m&n. 24.02.2009. u 13:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel hočeš da ti ja kažem da si kupio neisplativu stvar, ali tvoji su novci i boli me briga kak ih ti trošiš, mogo si kupit i deset meni svejedno
![]() |
#75 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
jok... ![]() ja sam tebi reko da si junfer i da me prestaneš yebat... ili je ipak bilo obratno NHF ali mislim da si taj dan bio jaaaako ljut ![]() Citiraj:
Pomiri se s time da ćeš uvijek naiči na nekog tko ima drugačije mišljenje iako je i sam imao prilike isprobati tu a možda i više ''stvari'' To se zove subjektivno mišljenje i ne kužim zakaj se uvijek imaš neku potrebu pravdat ako netko kaže nešto suprotno tvom iskustvu/mišljenju Ovo je forum gdje ljudi razmijenjuju iskustva a ne mjesto gdje svi moraju plesat kako netko svira ![]() Sram ga je jer zna kakva je to glupost 3-way SLI od GTX295 i čisto sumnjam da sad doma čupa kosu jer si ga stavio na ignore lisu tvoj gubitak pošto zna dosta stvari no pustimo to
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
silente, ne znam koliko god imas ali po ponasanju ti ne bi dao vise od 12... najradije bi sam sebe sada nabio nogom u glavu jer sam ti se javio na ponudu na trznici... hvala svejedno, eto javi nam rezultate da vidimo kako ta grafa 'istinski' radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
|
ajde lagano odlepršite jer neznate komentirat bez nekog sarkazma.. wolwerine dobio si sta si htio. za ono ti ja nisam kriv.. za ovo o hw-u imas pravo nekad preburno reagiram jer je kod mene situacija bila drugacija... no ionako nema veze..moj cilj nije preseravanja na ovom forumu iako to misle svi no otom potom. bluefild: imam 21 godinu ak te zanima , lijepo sam ti poslo da zamjena otpada jer sam se odlucio za prodaju niti smo bili zakljucili da cemo se zamjenit niti nista tako da. i javio si mi se jer ti takvu ponudu niko nije dao od takvih ljudi vi profitirate i na tome mi mozes biti samo zahvalan a wolwerine se samo zna vezat za rijeci koje sam ja bezveze napiso a da o tome opce nisam premislio tipa onoga 3 x 295gtx svejedno ionako ce biti maximalan broj tih kartica prije il kasnije. no ja sam samo htio reci da cu isprobat karticu te da cu javit svoja iskustva no ako vas to ne zanima sve 5 moglo se odmah u prvom postu tako napisat.. a ne opet neki sarkazam itd.. volim kad mi ljudi govore da je nesto ne isplativo jer ja na to sigurno ne gledam.. trenutnoo sam uzeo karticu jer mi je sexy nista drugo takoder cu uzet drugu kada ce ova biti usamljena.. takav odgovor cjenim vise od icega da ti budem iskren... Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 24.02.2009. u 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
Moderator
|
vidiš da se ljutiš... kaj te smeta sarkazam ak ne možeš otrpit komentar onda bolje nemoj niš ni pisat jer buš zaradil čir na želucu ![]() ja nisam dobio niš osim velike porcije smijeha da sam skoro sa stolca pal onak nekaj napisat je najniži oblik komunikacije a vidim ni nick mi ne znaš pravilno napisat Citiraj:
da si normalan reko bi..gle fakat my bad... a ne izvlačit se kako si to napisao bezveze btw evo nekaj samo za tebe ![]() ![]() Citiraj:
![]() mislim meni je sexy moja cura a ne kvod kako Jelc misli ![]() P.S. koristi opciju Edit da ne moram spajat postove
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
|
bluefluid : hvala na iskrenosti cijenim to.. sve u svemu svako ima pravo na svoje misljenje.. wolverine : šta meni to uopce znaci kada to nije tvoja kartica i nemas je na svom pc-u.. a vjerujem da niti ostakta konfe nije tvoj, tebi je to neisplativo. ako mozete i vi sarkazam mogu i ja to mislim na ovo sexy i ta shranja.. wolv kako vec il vec koga zasto vas tolko smeta kada ja napisem nesto tipa 3 way sli nforce ploce i slicno? da me morate ismijavat cijelo vrijeme to vam je kao neki fetish ili sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
offtopic je - ali mene stvarno, stvarno cudi zasto ovaj silent hunter ilitiga m&n nije popio neki preventivni odmor... Od vrijedjanja wolverine-a na onoj temi, do psovke upucene svima, do stalnih svadja i povlacenja u flame... @silent hunter - iskren savjet, daj procitaj svoje postove par puta i onda reci sta bi drugi ljudi trebali misliti o tebi |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Moderator
|
zato kaj sam dobra duša i nisam mu dal crvendača ejzera nije bilo a matori Jelc se nije štel mešati ![]()
![]() |
#85 |
Premium
|
Super eto hvala svima na iskrenosti i ulizivanju modovima ili sta ste vec da bi ih neko sljivio itd.... Postigli ste ono sta ja nisam iskreno htio a to je da cu osobno zatrazit moda da mi izbrise acc ak je mogu i dabogda se vise nikad cuo sa nekim od Vas gospodom koja je najapametnija i najponosnija na svjetu.. Hvala svima koju su bili fer i korektni ima ih i prepoznat ce se u ovome. Zelim Vam ugodan boravak na pcekspertu i ugodno i fino druženje kakvo ste imali i prije dolaska silenta ili ti m&n-a Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Moderator
|
Citiraj:
ali zbilja te ne kužim zašto si tako eksplozivan sad ti barem nije nitko pametovao ne kužim jel ti takav problem shvatit šalu tvoj izbor hoćeš li otići ili ne no zaista ne vidim razloga za ovakvom reakcijom. Kažeš da cijeniš tuđa mišljenja ali čim se jedno od njih razilazi s tvojim odma dižeš nos.
![]() |
![]() |
#89 |
Resident Arse
Datum registracije: Feb 2009
|
Meni totalno neisplativno, mislim jedino bi dirao kad bi mi netko dao par tjedana na recenziju i tako. Pa to mi je plaća čovječe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
|
... ![]() Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 24.02.2009. u 17:57. |
![]() |
![]() |
|
|