|
![]() |
#1 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
Live For Speed PCEkspert team
Pozdrav! ja i Crash009 hočemo osnovati jedan PCE team, dakle ako ima zainteresiranih neka se jave ovdje! ako zna netko napraviti skin za LFS neka se javi da svi imamo isti skin mi naviše vozimo XF GTR, na prvoj stazi moj pb je 1:34.40 Crash009 1:33.14 dakle napišite koji vam je PB, makar za početak nije toliko bitno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
hehe... evo mene... nadam se da će biti zainteresiranih |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Kad je LFS u pitanju tu sam uvijek... ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
A evo nisam sad dugo igro pa radim nekih 1:28 po krugu al znalo je bit i bolje... ... a server na koji naletim da je slobodan na tom igram... nista odredjeno ![]() sad sam maloprije se bas malo provozo... ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
Staza je Blackwood, auto XF GTI (najslabiji), s njim radim po krugu oko 1:35 tak da si me krivo razumio, a sa onim XR GT Turbo imam 1:28 a i manje... Kako vas dvojica u multiplayeru vozite XF-GTR? Idem bas probat s njim malo vozit.... pa javim kolke krugove pravim... EDIT: Ma sumnjam da igras sa XF GTR jer je ovo bolestina od auta (prednji pogon sa 240 konja), sad sam se prodjiro malo cisto turisticki i ono po krugu 1:20, ide ko bolestan pa ga je tesko i kontrolirat...
![]() |
![]() |
#10 |
Feelin Distinctive Shit
|
jel netko od vas zna napravit skin za auto??? :burn: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Feelin Distinctive Shit
|
e baš to |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Feelin Distinctive Shit
|
Smarty. ako hoćeš uć u ekipu mogu ti ja dat jedan super setup-najbolji |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja bih se isto pridružio ekipi. Ne znam koji mi je pb, jer više naginjem na vožnju u rikverc i setup kojemu je amortizacija takva ko da voziš wartburg a ne neko trkaće auto. ![]() Ali kad se radi o natjecanju, onda sam ozbiljan... zaista. Ne igram na nekom određenom serveru, ali najčešći su Goatse Drifting i Bremskiller. Ne znam je li problem, ali ja imam demo verziju, a ne da mi se kupovat ova licenca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Feelin Distinctive Shit
|
nema veze, u ekipi si |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Feelin Distinctive Shit
|
server ćemo dobit idući mjesec sad na treba netko tko radi skinove jel znas nekog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
Citam i smijem se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Feelin Distinctive Shit
|
: lol2 : ok sad nas ima ajmo oko skinova sad, treba nam netko tko radi skinove za lfs, neke hrvatske ili bilo sta sto so podsjeca na HR zastavu: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#22 |
Feelin Distinctive Shit
|
u ekipu si primljen, al taj skin... ne kuzim, slika je mutna šta je na haubi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Feelin Distinctive Shit
|
sorry, nisam skuzio ok, samo jos bi negdje (ako nije problem) stavit koji nas grb ili zastavu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
|
Pozdrav svima ![]() Danas uletim nakon duzeg vremena da zaigram malo na netu i sretnem hravata na serveru( a to je rijetkost) ![]() Malo se popricamo i tak..pita on mene zelis u tim.Odavno cekam da se napravi neki hrvatski tim ,al to nije bilo moguce u moje vrijeme kad sam igrao jer nas je premalo bilo..2-3 nas. I eto..pristanem .. ![]() Da se predstavim.. Jedan sam stariji vozac( ne po godinama nego po iskustvu [ da se pohvalim odmah ![]() Nakon nekog duzeg vremena evo vratih se...malo da zaigramo ![]() PB(Personal best) na Bl1(Blackwood normal): XFG Gti = 1,31,810 Turbak = 1,24,200 Da vas malo uputim u lfs.. www.lfsworld.net = sve sto se desava na igrici online i offline ...to je "majka" ... Tu se gleda tko je svijetki rekorder(WR) Da bi uploda svoj replay moras se regati na www.liveforspeed.com ( taj isti user i pass upises na www.lfsworld.net).. Udjes fino u igru, odes na hotlap i vozis.. Moras odvoziti krug , da ne dirnes travu ( da skratim pricu, nesmije biti nevazeci krug) Kad ga odvozis fino upres broj dva i snimis replay ( ili je broj jedan, pojma nemam..ne sijecam se vise ![]() Nakon tog odes na www.lfsworld.net udjes sa svojim nickom.. Udjes na onaj pehar ( S2 Hotlaps) i onda gore ides na "Hotlap Charts".. Imate tu sa desne strane browse i nadjete svoj riplej u upload.. Tu se kasnije nadjete na listi etc.. Dobro je skidati sve te snimke od vozaca ( kliknes na njegovo vrijeme i snimis u data>spr) i gledati kako vozi..kako koji zavoj prolazi,koja brzina,putanja, gdje koci..etc Uglavnom, prosvrljate tud malo..svega i svacega ima..kao sto rekoh vec "majka".. Ako vas jos sta zanima pitajte ![]() Pozdrav svima : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Registered User
|
Sto se tice setupu.. Dobijete 2-3 WR( sa njima su napravljeni svijetski rekordi) setupa ![]() A detaljnije o svijetksim setupima na : www.teaminferno.hu ( sva baza podataka WR setupa..naravno tko im je htjeo poslati svoj set za share..imate mnogo setupa..) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
|
Joj..al spamam Senilan sam..sta cu ![]() www.liveforspeed.com (update igre, kupnja licence ,etc.) www.lfsworld.net - baza podataka "majka" www.lfsforum.net - lfs forum www.teaminferno.hu - WR setupi |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Registered User
|
Evo i par filmica Prejebeni su ( medju top5 filmica sto se igre tice) Uzivajte ![]() http://www.doktors-reich.de/Krani/Just_racing.zip http://lfs-news.bluepixel.dk/moviespit/?movieid=397 btw. Koji cemo tag koristiti ? pcekspert.seqt Zemo ovak ? ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Feelin Distinctive Shit
|
Decki, dobili smo odobrenje da koristime PCEkspert u igri! Znaci ovako npr. PCEkspert.ŽeljenoIme{CRO} Da li se svi slažete?
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Nego napravih skin za auto, ja i $DJ-DYX$ ga imamo. Evo slika: ![]() ![]() ![]() Evo i skin za download: http://img512.imageshack.us/my.php?i...xtended1hj.jpg Sliku spremiti na C:\Program Files\LFS_S2_ALPHA_Q\data\skins, umjesto LFS_S2_ALPHA_Q moze biti nesto drugo, ovisno o instalaciji. ![]() Upute za intalaciju skina: ![]() Pozdrav!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|