Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.02.2008., 19:12   #511
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Trebali bi skemijat za neki server...al cu ja iskopat neki koji je vjecito prazan pa postam...
tech je offline   Reply With Quote
Staro 26.02.2008., 20:10   #512
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Joj to sam prestao igrati jer su maknuli hmm. xrg ili kak se već zove. Ja mogu sam svratiti već sam zaboravio sve
sipe je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.02.2008., 11:26   #513
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Evo mali update....dakle naletio je jedan server pa cu ga ja skonfigurirati(ako budem stigao) do sutra/prekosutra...tak da bu te mogli voziti za vikend...
Pozz!
tech je offline   Reply With Quote
Staro 29.02.2008., 23:56   #514
tpm4
Premium
Moj komp

tpm4's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Prije godinu dana sam dosta igrao, onako znao sam vozit.
Pa i ja bi rado dosao malo se trkat.
tpm4 je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2008., 09:18   #515
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
ajde samo javite, imate moj msn na profilu pa javite ak me nema na forumu, bash mi se vozi
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2008., 22:18   #516
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

ja upravo skidam ponovo igru pa ako netko hoce da nabacimo koju
Staro 05.06.2008., 20:22   #517
xplosiv122
Premium
Moj komp

xplosiv122's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
pa zast jednostavno ne igrate preko hamachija.. jest lokalno, ali mozete vozit S2 bez licence.. Ja i moj tim stalno vozimo.. slobodno nas posjetite ako vas zanima vise o tome.. Dobrodosli ste!!!
xplosiv122 je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2008., 20:28   #518
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Igralo se prije tako, no ping je dosta velik, tako da cesto lagga kad je vise vozaca
Staro 05.06.2008., 20:33   #519
xplosiv122
Premium
Moj komp

xplosiv122's Avatar

Evo vam link od CroStuntRacingTeam-a
http://csrt.darkbb.com
Pogledajte malo okolo, trenutno nas ima 6 u timu, ali sta mozes tek smo poceli...
Staro 05.06.2008., 20:38   #520
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Jel ima tko u timu da hala manje od 1.34 na blackwoodu sa xfg-om?

Ja nisam igrao 5-6mj i danas odvozim sa setupom iz pitajboga kojeg patcha 1.33.56 na miš
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.07.2008., 01:12   #521
shoock123
Registered User

Datum registracije: Jul 2008
pozdrav,vidim tu se prica o lfs-u.
pa evo pozdravljam vas iz prvog i najveceg lfs tima u hrvatskoj.(CroTeamRacing)
ukoliko ste ljubitelji ove igre,ili vas zanima vise,pozivam vas da posjetite nas site i priduzite nam se na forumu
site: http://www.croteam-lfs.org/index_news.asp
Forum: http://www.croteam-lfs.org/forum/index.php
p.s. acc. su odvojeni ,tako da je potrebno posebo registrirat se na forum,te site.
nesto o nama.. CroTeamRacing postoji preko 2 godine,te vrlo uspjesno napreduje.presli smo u potpunosti na s2,posjedujemo vlastite lfs servere (2 serveraublic te privat),te vlastiti forum i site...pocetkom 2008 organizirali prvu nasu s2 ligu "CTRL" za zemlje bivse yuge..odazivi su bili veliki,konkurencija ,vremena feneomenala,uz cesta rusenja svijetskih rekorda na kvalifikacijama.pocetkom 2008 smo ujedno dobiti svog sponzora RINOSEAT
http://www.rinoseats.com/ ,koji je sponzoriro ligu,te podijelio dosta nagrada,licenca..te glavnu nagradu rinoseat.mogao bi jos puno govoriti o ovom lfs timu,no,prepustam zainteresiranima da sami vidi ostatak.
buduci da ima dosta aktivnih demo vozaca,koji radi slabih organizacija nemogu naci stalnu ekipu,kvalitetne servere za voznju,te naposljetku odustaju od igre...poceli smo unutar tima dogovarat,te cemo uskoro vjerovatno poceti s realizacijom planova..radi se o okupljanju lfs demo igraca,planira se organiziranje demo lige,nagrada bi pobjedniku donjela s2 licencu..
od novog official patcha z koji se ocekuje kroz nekoliko dana ,demo igraci ce moci dolaziti na s2 servere ,koji ce biti podeseni na demo kombinaciju (staza/ auto),nakon izlaska novog official patcha z,podesit cemo nas server "[CROTeamRacing]Public" na "demo" stazu s "demo" autim,tako da ce stajat jedan stabilan 24/7 server na kojemu cete se moc okupljat i vozit.
stoga pridruzite nam se na forum,gdje cemo davati informacije o svemu,raspravljati o svemu vezanome za lfs,te medusobno se druziti i zabavljati....(vozit naravno
pozz
CroTeamRacing.
shoock123 je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2008., 01:02   #522
xplosiv122
Premium
Moj komp

xplosiv122's Avatar

Kolko sam skuzio iz ovog... znaci i demo vozaci ce moc vozit.. oce bit opet kakva "demo liga" steta sta ste ono ukinuli
Staro 18.07.2008., 02:05   #523
shoock123
Registered User

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor xplosiv122 Pregled postova
Kolko sam skuzio iz ovog... znaci i demo vozaci ce moc vozit.. oce bit opet kakva "demo liga" steta sta ste ono ukinuli
bok,DA!,official patch z je izasao prije prije cca 2 tj. te se odsada demo vozaci moraju registrirati kako bi mogli voziti preko neta(sto je i cijeli smisao lfs-a ,on-line racing).
odsada se registrirani demo korisnici mogu spajati na s2 servere na kojima je podesen auto i staz koja se koristi na demo-u. znaci staza bl1, s vozilima: xfg,xrg,fbm.
ukoliko okupimo dovoljan broj aktivnih demo vozaca ,organizirat cemo demo ligu,tj nama se nezuri ,te prvenstveno smo bazirani na s2 lige ,nastavak nase prve sezone ctrl lige,koja ce zapoceti oko 10mj,do tada na public serveru sigurno ostaju trenutne postavke za demo vozace:

Server: [CROTeamRacing]Public
Verzija: 0.5Z
Status: online
Staza: Blackwood GP (BL1)

te je server on line 24/7.
znaci pozivama jos jdnom u ime tima neka se vozaci pokupljaju na nasem serveru ,te neka se pretstave na forumu,ukoliko se oformi stalnili aktivniji demo vozaci spremni smo pomoci demo timovima,ukoliko smo u mogucnosti.te za sve demo vozace organizirati evente....
p.s jedna napomena:molio bi da se svi korisnici servera postupaju u skladu s cro team racing pravilia,ukratko bez psovanja,namjernih zabijanja u druge vozace i sve slicne stvari koje netoleriramo.
pozz.
shoock123 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno