|
![]() |
#481 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
da skinu sam i to je to sada mogu igrati na netu ili ovak doma za gust |
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
možeš igrat na netu, odeš na multy player i onda ti izlista servere |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ok puno thx ![]() kaj vi kaj halate na netu |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Banned
|
da sve ti piše na www.lfs.cropes.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
E, ovako, u vezi naseg teama. Sve vam je sad na www.lfs.cropes.com , tamo su prijave, ma sve u vezi teama. Tak da bih molio Moderatora da stavi ovo pod sticky na nekih tjedan, tjedan ipo tak da nebi doslo do zabune. I da, nemojte vise postat u temu.
![]() |
![]() |
#486 |
Chipokemon
|
poz, sorry sto dizem malo stariji topic imam pitanje, koje vam je najbolje vrijeme s formulom v8 ? i kada ce te se preseliti na novi sajt (www.lfs.cropes.com) jer bih vrlo vjerovatno vam se pridruzio, trenutno najbolje vrijeme s XF GTI (iako se nisam bas nesto vozo s njim) mi je 1m38s10'
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Feelin Distinctive Shit
|
a evo i mene. da ti gay mali benka šta si maknio?? haha, šala, ma kak stvari stoje izgleda da nist nece bit. ja vise nemam vremena gotovo za nikakve igre sranje. mozda jednog dana...
![]() |
![]() |
#489 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Da malo oživim ovu temu. Ima li tko da igra ovo preko hamachija, ili ima li koji stalni server u .hr za LFS?
![]() |
#490 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
mislim da ne. nas server je bio... pa se rusio itd. al smo zato (vlajda jos uvijek??) u dobrim odnosima s komsijama sa SERT servera. dok sam igral (do pred koji mjesec) sam i tamo bio cesto... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 | |
Banned
|
Citiraj:
ja znam nekada zaigrat preko hamachija, fino imas onda sve aute i staze na izbor... al ne igram vise tako često što se tiće hr servera naš je bio jedini, al mislim da ga više nema, no odi na SERT server ima puno ekipe sa balkana, a ekipa je ok |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Premium
|
sad vas nisam nista skuzio dal jos halate to dal imate sajt kakav jer mi ovi linkovi gore ne rade edit: skuzio nema vise servera ![]()
![]() |
#496 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nemam vremena citat cijeli topic, a samo me zanima koliko prometa na sat radi ova S2 ALPHA demo verzija? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
|
mislim da jako malo jer ju bez beda mozes igrat na modemu
![]() |
#500 |
Feelin Distinctive Shit
|
hahahahhahahah pa ko je našo dizat ovu demu? ![]() eh da, sve je moglo biti lijepo... al ***iga s***ali smo se svi redom i gotovo, a i svejedno nemam vremena moram neka druga sranja radit na kompu i bla bla inaće izašao je novi patch bio sam malo uvatio vremena i igrao, ***enica je!
![]() |
![]() |
#501 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
De vi meni recite je l se ta igra downloaduje sa neta ili se moze kupiti na CD-ovima? Kod nas u RS nigdje nisam nasao, i gdje god sam pitao gledali su me ko da vide duha.
![]() |
#502 |
Banned
|
pogledaj si malo ovdje pa se raspitaj, sigurno ces naci http://www.automototrke.net/amt/cont...ategory/93/89/ i igra se kupuje tako da ju skines s neta i kupis putem kreditne kartice S2 licencu |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ovako ja igram u demo i tražim team većinom sam drager znam malo driftati i rekord mi je 1:28 jer se mogu prijaviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
|
Ako nekoga zanima rfactor online nek se javi na PM da ne spamamo ovdje. Trenutno se ne voze nikakvi kupovi samo eventovi, ali ocekuje se neka liga najesen
![]() |
#510 |
Banned
|
takodjer, makar nisam igrao mjesecima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|