|
![]() |
#31 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
The hardest thing about dying is, knowing you'll never see the light of day. You ripped my heart out, you tore my eyes out, now you're gonna pay I'll stab you one time. I'll eat your heart out so you feel my pain. Don't you know that I always see you in all of my dreams? I wanna kill you. I wanna kill you. Now I'm insane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Bitna je glava, jebeš ostalo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() |
#34 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
@fish Polegnut nego kako. Kaciga ti se tako stisne na lice da sunčane naočale bole na nosu više nego da te neko opalio, zato sam si danas naručio blue iridium vizir (plavi i reflektirajući vizir) @aurellie Šta si bio u albaniji na susretu? Svaka čast... Nekako me više privlači onaj Buell pored tebe ![]() Imam dvodjelno kožno, ali od različitih firmi. U Daineseu u Italiji su mi rekli da mi moraju uzet mjere za odjelo jer mi brojevi ne bi pasali... 2m i 100kg. Kažu da bi mi veliki broj bio pre širok. Šta si stavio povišen crni vjetrobran? OK izgleda
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Samo da ti kažem par riječi o iridium viziru, budući da imam 2 takva doma (plava reflektirajuća svaki po 400kn) Kad se zamažu trebaš vodu da ih opereš jer nema šanse na suho. Imaj neku posebnu krpicu koja je dovoljno velika da može popit svu vlagu s vizira, jer će ti inače voda ponovno ostavljat crte i fleke kako prelaziš njome preko vizira. Nemoj trljat jako jer će se iridium rastopit i ostat će na krpi ![]() Ja sam tako upropastio jedan vizir pa sad drugog pazim ko oči u glavi ![]()
![]() |
#36 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() trebao si mi vidjet jaknu nakon sto sam se srusio..hehe leda nemas,a protektor na ledima je bio jako tanak ![]() @ lord znam kak je...vozikao sam se ja kojih 270-280...al osijecaj nije bas najugodniji kad se pocnes dizat ili ![]() inace ja sam vise za crni vizir al ajde ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
|
pa zato sluzi kornjaca na ledima koja je ujedino i bubreznjak!!! kad padas pravilno je opustit se,al ko ce se toga sjetit!!! sto se tice vizira isto crni meni nekka najbolji!!!jedino sta po noci ne vidis nista neznam kako je sa ovim drugima?
The hardest thing about dying is, knowing you'll never see the light of day. You ripped my heart out, you tore my eyes out, now you're gonna pay I'll stab you one time. I'll eat your heart out so you feel my pain. Don't you know that I always see you in all of my dreams? I wanna kill you. I wanna kill you. Now I'm insane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Kad smo bili na mitingu, ono tvoje rame ![]() Nutra se čuje ko da kuruzu melješ ![]() Al dobro, sad imaš motor sa kojeg da sa ceste na glavu u beton skočiš niš ti nebi bilo ![]() Brijem da bi te na biciklu odro ![]() Nego, kad da ti vratim onog 2000+ DUT3C? i Mobilca? Zakej si stalno off na ICQ ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() inace za nocne uvjete imam kacigu sa prozirnim vizirom...a posto se vozim sam(brzo) mi ne treba onda suvozacka...ako imam suvozaca ne vozim brzo pa mi naocale ne smetaj ![]() @ sam dosla mi maticna masni mi se bas javil ![]() ![]() ![]() ![]() ps o kojem motoru pricas?imam r6 i ak to mos na bajku prestic...svaka ti dala ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Sad sam dobio informaciju da je onaj scoot od tvoje sestre ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() evo aj sad doso sa susreta opet prica ne pustaju skutere tojest ovaj lik na ulau nas nije htjeo pustat kao skuter nije motor,ja njemu pa kak mogu sa skuterom bit clan onda moto kluba????i odlaziot na druge susrete i partye bez beda,onda se okupila uglavnom morao sam ostavit skuter dole ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
od LemilicE
|
Iridium mi paše uz motor i kacigu i ljepše mi izgleda. Čuo sam da je delikatan za održavanje... Jučer sam 2 sata pričao sa likom u kafiću na lošinju koji je deseti u World stunt motorcycle championshipu. Moramo probat nešto skemijat da dođe na happening u osmom mjesecu, ali da mu barem oni plate put. Frajer trenutno ima CBR 900 iz '01. Udubljen rezervar naravno. Šta taj lik radi, nije normalno...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
|
treba chrisa pfifera dofurat!!sa svojim monsterom ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
od LemilicE
|
Taj lik se nalazi na Ghostrideru 3 , drugi CD, od 16te minute
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
od LemilicE
|
Lik mi je odgovorio na mail i poslao ove 2 slike, samo dio repertoara šta je radio na Lošinju Ovo je njegov homepage: www.stuntfire.com
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.02.2006. u 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
od LemilicE
|
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 22.02.2006. u 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Mene bi više bilo žao motora, nego natučenog kuka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
od LemilicE
|
Znam ja kako lik hida jer sam ga upoznao. To je slika sa gore spomenute stranice
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
OF TOPIK Klokane, svojevremeno si bio dao link na neki program koji mjeri throttling procesora,... Mislim da sam ga čak i skinuo...nemam pojima di je ni kak se zove.. Sječam se da je djelovao zanimljivo Sad bi htio probat , a ne znam više ni kak se zove.. Mozes opet link stavit, il barem reć kak s e zove program?
__________________ |
![]() |
#59 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Proći sa natučenim kukom nakon pada sa motora, dobro, kad se rade stuntovi nisu velike brzine, pa se više ošteti motor nego vozač... Problem je u prometu.Budale koje voze (AUTE) uopće ne vide motoriste kad se prestrojavaju iz jedne trake u drugu. Onda nije natučen kuk. Onda moliš boga da preživiš. Imam prijatelja koji se vozio normalno na scoot-u 65-70 kmh po Bolonji u ZG (stari autoput) i samo ga je baba sa cliom udarila kad se prestrojavala, nije ga ni vidjela. A ovaj se bacio sa motora na ondaj dio za pješake i koturajući se udario u stup, ondaj koji drži reklame... Ima šarafe i pločice u kičmi, dobro je sad, može hodat...Ali što je moglo biti... A normalno se vozio.Ni kriv ni dužan. I ja sam radio svakava sranja na motorima, počevši od Tomosa koje sam prvo vozio kod bake u slavoniji, raznih scootova, pa sve do ZX-6R na moru... A ne možeš se kontrolirat kad si na takvom motoru. To znaš i sam iz iskustva, na svakoj ravnici užuvaš i gledaš kako se obrtajka penje preko 7000-8000 rpm-a, kad osjetiš ono ubrzanje, kao da motor hoće poletit a ti još više sa njim... Zato sam se zavjetovao sebi samome da više neću voozit motor jači od 125 ccm. Za svoje dobro. ![]() Sad najesen kad položim A1 (napokon ću se moć legalno i bez straha votit ![]() ![]() Za uživanje, mali naked-touring... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Definitivno, svi ljudi nisu za volan... |
|
![]() |