|
![]() |
#1 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Switchable graphics on hpG72-b10em
Evo zadnjih sat vremena pokušavam naći rješenje. Odabrao sam sestrični ovaj prijenosnik, i imam sljedeći problem. Nakon W7 instalacije vidim da driver za grafičku nije instaliran, skidam ATi CCC, driver i dalje nije instaliran, sidam driver s HP stranice, ista stvar, i padne mi na pamet da laptop podržava switchable graphics. Sad zna li netko kako se preswitcha grafika na ATI, odn, ugasiti Intel grafiku. U BIOSU nema ništa. Nekih posebnih sklopki na laptopu nisam vidio. Prvi puta se susrećem s time, pa eto, tražim pomoć. Sada ću nstalirati sav hp-ov software, možda mi ponudi nešto, ako ne, nazad na google koji mi ovaj puta (zasad) nije puno rekao. HVALA napisao sam problem ovdje, a ako mod misli da treba u softwareske probleme, neka prebaci. EDIT: može se tema brisat, riješio sam problem. Nije bio problem u switchanim grafama nego u glupom ATi Catalystu-u koji nema ugrađene drivere. Ne kužim, valjda nisu bili driveri koji podržavaju mobilnu HD 5470 unutra, al skinio sam s AMD-ove str ruskog govornog područja i sve pronašlo tip top. EDIT2: dobio sam neke upite na PM odakle skinuti driver... A evo i odgovora u link-u. Zadnje izmijenjeno od: Tomtam. 15.12.2010. u 21:46. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|