|
![]() |
#10981 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10982 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ne, ostavio sam stare camove kako bi mogli testirati je li problem bio u roditeljskoj zaštiti koja je sad isključena, ako se ponovno počne7počnu blesirati sa zaključavanjem programa, nazovem i dopeljati će nove camove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10983 |
Registered User
|
Kako si isključio zaštitu ? Ja vidim samo neke opcije, ali ne isključivanje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10984 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa valjda ako nema za isključiti komplet, postavi "najviši" nivo (znaš na šta mislim) 😁 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10985 |
Registered User
|
Evo sam snimio moja krasna iskustva sa LG-om i Cam-om. Ovako se raspada: https://www.youtube.com/watch?v=EzBi...ature=youtu.be A onda nakon nekog vremena zakoči sliku i ne može se ništa sa daljinskim. Mogao bi ga samo isključit iz struje. Sreća je da je TV pametan, pa se sam ugasi i upali i onda sve ispočetka. https://www.youtube.com/watch?v=DMNz...ature=youtu.be Kad izvadim CAM ovaj HTV2, kao i svi ostali domaći otvoreni kanali u B-netu, radi bez problema. Zadnje izmijenjeno od: Stipest. 09.10.2020. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10986 | |
Premium
|
Citiraj:
Apsurd je kaj kad isti cam ubacim u Philipsa uopće ne vidim taj izbornik, odnosno nema vidljive mogućnosti za odabir bilo koje razine zaštite i da nemam uz njega i LG ne bi mogao isključiti zaštitu na camu. I da, par dana koliko je isključena zaštita ni jednom se nije dogodilo da se bilo koji program ne otključa automatski, kaj se tiče kockanja slike na RTL-u HD, to je po starom na ova TV-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10987 |
Premium
Datum registracije: Feb 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10988 |
Moderator
|
Mislim da si upravu, X bi trebao biti "sve otvoreno" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10990 |
Premium
|
Sorry, ne pisati postove u pol tri ujutro nakon što si se vratio sa druškanja ![]() U pravu ste, da ne traži pin treba staviti na X. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10991 |
Registered User
|
Meni dođe na isto, što god da stavim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10992 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Na Philipsu da biraš taj G ili X moraš ići u Options (na daljinskom gore desno iznad OK), Uobičajeno sučelje, pa treća opcija je mislim postavke. PIN za modul je 1234.
![]() |
#10993 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ... jedina roditeljska zaštita je u opcijama samog TV-a, no kaj god tamo postavim, cam i dalje ima svoju zaštitu. ![]() ... ili ja tražim postavke cam-a na krivom mjestu. ali pregledao sam sve živo i neživo i nisam našao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10994 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Dok gledaš tv kanal, klikni na daljinskom Options: evo ti galerija kako mijenjati <blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/LOPW2I7" ><a href="//imgur.com/a/LOPW2I7">Philips B.net modul uputa</a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
![]() |
#10995 |
Moderator
|
Baš pogledao na mom starom Samsungu, našao, bilo je na PG a prebacio na X, mada kod mene sve radi za 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10997 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Pozdrav svima, evo mene starog bnetovca pa molim neki savjet. Trenutno sam na 2D paketu (mislim da se tako zvao) još nekih cca 1.5 godina i to me mjesečno izađe 304kn - Internet do 150Mbits (inače je do 50Mbits ali sam uzeo opciju za dodatnih 15kn/mj i povečali su mi na 150Mbits) - TV + dodatni priključak Zvalo me u petak iz A1 i nude mi ove nove opcije programa za TV i internet do 200Mbits za istu cijenu? Što mislite može li to niže, da li se da nešto bolje izvući? Koliko sam skužio ove pakete programa u cijeunu je uključen onsovni paket + 1 dodatni. Ukoliko bi naknadno još jedan dodatni on se plaća 30kn? Trenutno paket programa(osnovni) je mix obiteljski/sport/filmovi i malo su glupo ovo napravili kad su rascjepkali sve na 3 paketa programa. A koliko vidim ovdi koliko drugi plaćaju onda mene dobro deru svaki misec. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10998 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Može to za 199 a možda i niže uz ponudu službe za zadržavanje korisnika. I to na 200 mbit. Reci da nećeš i da razmišljaš o prelasku na konkurenciju. Vidi šta ti je dostupno kod drugih prije toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10999 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
E al stvar je što sam ja već na ugovoru na 2 godine i ostalo mi je još ca 1.5 god do kraja. Iako su me tražili bili prebacio mobitel kod njih (ja i žena) i tu vidim mogućnost za neki popust.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11000 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Bojim se da onda nećeš dobit ništa niže osim standardnog Mozaik popusta ako prebacis telefone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11001 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jel su fair usage limiti na mjesečnoj bazi(od 01. do 31.) ili unutar 30 dana? Znači tipa ako 30. probijem upload limit od 200Gb i stave me na smanjenu brzinu, to će biti samo do 01.11. kada kreće novi mjesec? Ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11003 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11004 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11005 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
"U smjeru osiguravanja najvećih brzina svim korisnicima A1 usluge, A1 može u periodu od 18:00 do 24:00h(dalje u tekstu:Vrijeme najvećeg prometa) prema korisnicima koji ugrožavaju integritet mreže primijeniti mjeru zaštite mrežnog integriteta koja sesastoji u smanjenju brzine pristupa internetu do kraja tekućeg razdoblja, a sukladno Tablici mjera zaštite mrežnog integriteta (dalje u tekstu:Tablica).Svako razdoblje iznosi 30dana,računajući od dana aktivacije usluge." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11006 | |
Premium
|
Citiraj:
Edit: eh nisam vidio drugu stranicu i da je već odgovoreno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11007 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11008 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11010 |
Premium
|
Svako razdoblje je 30 dana, znaci aktivirao si 15.10. i ako do 14.11. (recimo 3.11.) potrošiš više od 2000GB (na brzini 200 Mbit/s) znači da će ti smanjiti brzinu do 14.11 na 20 Mbit/s. E sad jel se to zapravo radi, ne znam, ja na dosadanjim paketima B.neta nisam primijetio, sad bumo vidli dalje, ako pređem 2000GB na novom paketu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|