|
![]() |
#571 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
Da li je dovoljan razlog da se žališ? Plaćaš 4 a dobijaš 1,2 i misliš se oćeš li ih zvat? Triba si ih zvat još jučer. Meni je brzina 6, i kad sam imao problema s tim, točnije 2 dana mi je bila spuštena na nekih 4, 4 ipo, onda sam ih zvao i rekli su da će rješit problem. Nakon sat, 2, sve je bilo ok. Brzina ponovno 6 Mbita. Događa se, al jebiga, trebaš reagirat kad primjetiš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Glupost.. meni su bili i tehnicari dva puta doma, mjenjali modem i sve.. ali ko za peh uvijek je bilo ok kada su oni dosli.. Popodne kada ljudi dodju doma ogromno je zagusenje do negdije ponoci tako da sam dobiovao nekada cak i 1.5mbita van a imam 6. Nikada na zelenu granu sa njima. Barem se malo veselim tim prokletim 12mbita koje sumljam da cu imati preko dana.. ali kako se kaze.. poklonjenom konju se ne gleda u zube ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Lalalallalaaaaaa
Datum registracije: Mar 2009
|
Da, ali ako imaš xcarnet, nemožeš ga dobiti. možeš zatražiti doduše router baš isključivo, al sad dal se to tebi isplati... ko zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Upravo updateao software (na v2.14.01) na ovom HD receiveru i izgleda da je krepao HDMI izlaz. Uopće nemam sliku na njemu, tj. imam samo izbornik i zvuk s programa, a slici ni traga. Preko scarta sve radi normalno. Ima li još netko ovo sranje ili sam jedini? Mislim, prvo mi krepa daljinac, a sad receiver, k vragu sve!!!
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Lalalallalaaaaaa
|
restart uređaja? neznam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
EMP moderator
|
Riješio "clear CMOS-om"... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
EMP moderator
|
Opet nemam slike i daljinski opet krepao, pa u p****!!! Čut će me Sliniša sutra, ima da mu iz auta povadim sve receivere!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Borovje isto nista. @ Tomo: Daj mi reci dali su ti digli bas na koliko treba ili dobivas manje(koliko uopce imas ?) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam ti na 3D paketu 2mbps .. Za sada mi nisu podigli, ali prijatelju u Trnskom jesu ... Testirao je i dobio 3.3mbps ... Ali to je ok, meni je sad isto 1.8mbps ... Bude se to kristaliziralo kroz neko vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
EMP moderator
|
Skužio sam u čemu je problem - HDCP se iz nekog razloga po defaultu stalno isključivao, a treba biti uključen da bi na HDMI-u imao sliku. Daljinski također radi, IC dioda baca zraku, ali receiver "ne sluša" naredbe. To ću reklamirati sutra...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
e treba čitati
![]() |
#584 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Danas mi je nakon 2 mjeseca puko film, a vidim da i kolege sa foruma imaju sličnih problema. Blesavi bnetov reciver(onaj slabiji bez HD) mi se jednom u 2 dana zablokira, nestane slike i nesluša više daljinac i jedino što mu pomaže je ištekat pa ponovno uštekat u struju da proradi... ima li ko kakvu ideju prije neg zovem bnet?
![]() |
#588 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Hlađenje? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#593 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
danas digli brzinu..imam 2D paket sa 2mb na 4mb i upload sa 0.25 na 0.5. podrucije Maksimira |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Lalalallalaaaaaa
|
polako, do 17.7. bi trebali svim 3D i 2D-ovcima dić |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom, software : River Raid & Jet set Willie Zadnje izmijenjeno od: panoramix. 02.07.2009. u 07:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Lalalallalaaaaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
pozdrav ekipa: imam problem... (kome se čita o tuđim problemima) s igranjem naravno. naime, prije dizanja brzine za duplo, sve super i sve 5. sada mi je ping porastao za duplo na svim serverima. dovoljno da mi pokvari igru. igram kompetitivno pa mi i najmanji lag smeta. neki mi je frend dao savjet da pošaljem b-netu mail da mi u centrali isključe interleaving. kao to će pomoć. mene zanima otkud taj lag i kako će mi spomenuta mjera pomoć? hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
zvao sam ih danas i spomenuo gašenje interleaving-a. sutra javim rezultate. ako ih bude... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|