|
![]() |
#721 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Pisali smo o PRVOM bonu koji se kupi. Taj mora biti kupljen u kiosku/konzumu ili preko mBankinga (najbolje rješenje). Svi NAREDNI bonovi mogu biti kupljeni preko web-a odn. preko bonbon profila itd...Prvi ne može. Tako su mi rekli u SZK. Ja ne vidim dramu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
Ne znam kaj tebe pera al ja kupio preko weba kako sam i napisao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#723 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Mogu potvrdit da može prvi bon biti preko weba, u drugom mjesecu su mi došli gosti iz njemačke i kupili broj ali nisu znali da treba i bon za aktivirat pa sam ja kupio preko web sajta i proradilo iz prve.
![]() |
#726 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne mozes prvi dan kad se broj aktivira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ima li netko problema sa s7 i dropanjem mobilne konekcije ako je uređaj na 4g? Ako stavim 3g onda je sve super. Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni su dosad djelovali dosta korektno, iako im je odaziv mailom cca 2 dana. Online kontakt preko vikenda nije radio, preusmjerio me na mail obrazac, na koji su mi odgovorili nakon 2 dana i to negdje u noći. Valjda noćna smjena kad dođe do daha krene čitati mailove ![]() Popunjavanje obrasca za zahtjev za prijenos broja je malo čudno, padnem na mjestu i adresi, što god da popunim ne prolazi, ono WTF!? Na upit oko toga dobio odgovor nakon 2 dana da znaju za problem i još koji dan nakon toga reply kad su našli kombinaciju koju moram upisati da prođe ![]() U četvrtak me moraju prebaciti na pretplatu pa ćemo vidjeti kako će to proći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Sremium
|
Ovo je živi dokaz kako ne treba vjerovati svakom sranju koje se piše po internetu. Već korisničkoj službi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#731 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ne znam točno ali mislim da je isto. Evo centar Šibenika http://www.speedtest.net/my-result/a/2044302106
![]() |
![]() |
#733 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Juice je u pravu. Zena je na bonbonu, ali uzima srednji paket interneta. Uredno joj pise da je 4G mreza, ali je minimalno 2x sporija od 4G kojeg ja imam (najveci paket interneta).
![]() |
#737 | |
49%winner
|
Evo ostala dva testa koja sam obećao, a sto potvrdjuje teoriju iz prethodnih postova: Moto G 3rd, ful 4G, centar grada: Jako veliki internet: 61/21 Mbps i 30ms ping. Srednji internet (limitirani): 21/5 Mbps i 40ms ping. Moto G 3rd, ful 3G, centar grada: Srednji internet: 14/4 Mbps, 70ms ping Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Pise i na njihovoj stranici to https://www.bonbon.hr/podrska/pitanj...vjeti/4g-mreza Citiraj:
Sent from my D6503 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
49%winner
|
Afaik, taj 7,2Mbps je bio stari limit, ocito nisu azurirali. Juice je gore vec spominjao trenutne teoretske limite. Netko je bio pitao za mjerenje u praksi koliko je to ostvarivo i kako izgleda usporedba sa 3G brzinama pa sam zato pisao.
![]() |
![]() |
#740 |
Premium
|
btw primjetio sam da su maknuli mogucnost slanja sms-a preko bonbon profila online ako se ulogiras preko mobitela, prije se moglo. postali su ljukavi ![]()
![]() |
#745 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Sljedeci mjesec se prebacujem kod njih ponovo (cekam da mi istekne ugovor u VIPu) pa cu i ja stavit rezultate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Nećete se razočarat ja sam već par godina kod njih super su u svemu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Vaša platna kartica trenutno ne podržava sigurna plaćanja putem Interneta preko 3-D sigurne usluge. Kako biste pristupili ovoj usluzi molimo posjetite najbližu podružnicu Privredna banka Zagreb d.d., te zatražite aktivaciju usluge. To mi izbaci na bonbon stranici kada idem kupiti online bon. Pokusao sam platiti sa visa pbz Jucer sam prvi put aktivirao veliki paket interneta i dobio za 1kn 1000 bonbon minuta i sms, a na racunu imam 35 lipa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
To ti je "nova" izmišljotina banaka i naših web shopova. Strani web shopovi ne uključuju tu uslugu jer im odmah smanji promet, jedino gdje je to uvjetovano je u nekim našim trgovinama. Uglavnom, trebaš imati i lozinku za karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Premium
|
moras u banci zatraziti m-token (kosta 8kn/mj), ako si student onda zatrazis studentski paket (mobilno bankarstvo+token) 5kn/mj |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Premium
|
na zabi je mobilno bankarstvo (ukljucen i m-token) 20 kn/mj
|
|
Oglas
|