|
![]() |
#1 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
MBO ASROCK 4COREDUAL-VSTA : OC rezultati
Jel netko ima iskustva s ovom plocom? http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.306.184 uzeo bi to i 6400 intela....dobro mi dode jerbo imam 7600gt agp i 1,5gb drr-a a s druge strane, kakve performanse daje, i hocu li dobiti kakav boost s tom plocom i tim procom u odnosu na oc-anog newcastle 3000+@2.4 i 754 asus k8n-e delux maticnom. nasao sam samo 1 review s quad procom, a to mi slabo govori. aa ftw : CoolRamb
This post is copyrighted © Zadnje izmijenjeno od: Hunt.ONE. 15.02.2007. u 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ako ti treba agp i ddr onda je to jedini izbor,overclock zaboravi..stabilnost isto upitna jer je via chipset u pitanju,radje pricekaj i uzmi "ozbiljnu" plocu za intela
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
zar nije netko postao dva reviewa te ploce i u njima je pisalo da je ploca ok i da nema neke vece razlike izmedju ddr 400 i ddr2 667 ili sam ja pobrkao, ali mislim da nisam potrazi te linkove na reviewe ovdje na forumu mislim da je to bilo prije tjedan dva |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ovako ja sam gledao tu plocu jer sam ju trebao kupiti (doduse bio je modela starija ASRock 775Dual-VSTA, ali je tisti vrag samo sto ova podrzava 4 core procesore) ono sto sam ja nasao na netu je da je ploca za tu lovu i to sto nudi isplativa kupovina. dakle stabilna, cak se i klokati moze do fsb 300 mhz. jedine zamjerke su joj malo slabiji memorijski rezultati u sintetici i PCIe 4x, koji je osjetniji tek na jacim karticama.
![]() |
#5 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
|
da znam o cemu pricas, da kupujem novu konfu onda bi uzeo gigabyte ds4 ili 3...zapravo nije mi stvar tih par sto kn... nego, ddr ram, grafa, i sve kaj ide uz kupovinu nove konfe... zato mi je ova ploca jedan od boljih izbora, ili to ili nista... sad vjerujem da 775coredual-sata + e4300 je jace nego 754 + moj 3000+ newcastle... jos me jedino muci taj proc, 6300 ili 4300
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Stabilnost je dobra, to što je VIA ne znači da je njesra proizvod. Citiraj:
Neće baš primjetiti neku razliku u RL što se tiče PCI-E 4X, a nakon nekog vremena će valjda i preći sa tog hibridnog riješenja ![]()
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() kada ce uzimato dx10 karticu vjerovatno ce mijenjati i plocu jer tek na 8800 bi mozda osjetio razliku PCIe 4x i 16x i to mozda 5-10%
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
http://www.ocworkbench.com/2006/asro...al-VSTA/g4.htm |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
|
e vidis, u prvom postu sam napisao 6400 i cijelo vri mislim na taj proc...ali mi se pomjesalo sa 4300... na kraju krajeva izgleda da cu uzeti 4coredual-vista i 6400, uz 1,5gb rama i 7600gt ce potrajati dok ne dode dx10
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
mislim da je to ok poslje zamjenis ddr sa ddr2 i onda zamjenis plocu i to je to u svakom slucaju kad kupis i ako ce ti se dat napisi kratki review kakva je ploca |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
mozda se vise isplati uzeti E4300 i onda ga dignuti sa 200 na 266
![]() |
![]() |
#16 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() http://www.google.com/translate?u=ht...&hl=hr&ie=UTF8
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
|
da vidio sam to u par navrata, spreman sam napraviti to, samo neznam vise s cim... onu elektro vodljivu boju nemrem nigdje naci, s grafitom nisam siguran...s cim mi je to najbolje raditi? plocu dobivam sutra (utorak) i proc
![]() |
#18 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
|
evo update mali: e4300 + 4coredual asrock= fsb 300, 2.7ghz, stock voltaza, stock intel cooler, 28 stupnjeva u idle... dalje nisam probao jer jos ni win nisam digao, ali koristim miniPE i linux live cd...za probavanje... kad dignem win ici ce benchmark i rezultati ovdje... preko 300 jos nisam ni probao....ali vjerujem da se da nabrijati, a jos nisam ni bsel mod napravio ![]()
![]() |
#19 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Opaaa, odlicno! Iznenadjuje me ASrock u svakom slucaju. Koliko si platio to sve, da ne kopam sad po Nabavi?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
|
neznam ni ja, jos nisam dobio racun, ali maticna oko 450 i proc oko 1350 ili 1400 dosao sam kod frenda u ducan, pobrao i izletio van
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|