|
![]() |
#32 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Kad kupujem nešto znam što kupujem. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
eh, kad nemam di za pogledat.... Jer, ako je 1.1V a dela mi na 425/935 onda bi valjda sa 1.4 isla malo bolje ![]()
![]() |
#37 |
Moderator
|
Ma, prelijen sam ja to delat...a tak i tak prodajem kartusu, pa nek se netko drugi sa njoj zafrkava ako oce.... Al mislim da bi tih 20-30 Mhz bilo taman da probijem 5000
![]() |
#38 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
@ Vucko - dosta dobar clock za 1.1v. Mislim (po mom iskustvu) da ces s voltazom 1.4v uspjeti natjerati jezgru i na vise od 480mhz...barem ja jesam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
e, a kaj ti je ovaj STD? Ha cuj, ako se kartica ne proda, kad dodje jedna hladna noc, i kad se upoznam sa nibi torom, i kad nabavim PCI karticu ko backup (Ima li itko za posudit?) onda cu probat...
![]() |
#40 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Sorry - STD ili NU - obična 6800. Na tvom mjestu bih zadovoljio svoju znatiželju i poigrao se s nvflashom i nibitorom...ništa te ne košta da probaš... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Moderator
|
Kako sad stoji, ostat ce ona kod mene.... Pa kad stigne maticna, budemo se malo igrali ![]() EDIT: Nego, majku mu, nemrem nac ova upustva od Isusa za flashanja grafe, a znam da je to tu negdje? moze pomoc?
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 26.02.2006. u 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
znam da pitam mozda glupšosti..al evo.. ovako.. skinija sam nibitor i skinuo SVOJ bios sa grafe na disk..editirao ga tako da mi pise nvdia 6800 Ultra kad se pali komp i samo san diga voltazu sa 1.1V na 1.2V..i kad radim sa nvflashom.. daklem..loadam DOS sa disketom..i onda nvflash -b imefajla.rom da mi se sejva defaultni bios na disketu..i onda nvflash clockanibios.rom bi trebao flashnut grafu.. ali mi kaze da mi je neki GPU missmatch i nece da je sflasha? do cega moze bit? e , da .. grafa je 6800le,agp
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel ti to preko pci grafe radis ili ?: stoopid
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
ne..radim sa ovom grafom koju flasham.. no evo flashnuo sam je ali mi ne dopusta da joj izmjenim ime..dakle nemogu prominit ime u nibitoru.. a voltazu sam uspio dignut.. kako ime mijenjat?
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|