|
![]() |
#31 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
A što da kažem na tvoju izjavu? Jeftino podbadanje (ajmo uzet 9550 sa 256mb memorije, joj, vidi čuda, 6800 ultra sa 128mb je brža) kad je svakome dobronamjernom jasno da sam mislio na 256mb NA KARTICAMA NA KOJIMA TO IMA SMISLA Ali recimo, ja ću za koji dan dobiti 19" LCD (a i sve više ljudi će ići na to). U takvom slučaju ako hoćeš dobru sliku MORAŠ vrtiti na nativnoj rezoluciji od 1280x1024. Recimo i da za sve te utrošene novce želim imati i lijepu sliku pa uključim i AA i aniso. I što dobijemo? http://www.digit-life.com/articles2/...-1280-agp.html Osim toga, počeli smo o igrama koje će tek izaći, a ovdje pričamo o par mjeseci staroj igri. Naravno, ima ljudi koji igraju samo tetris, i koji tebi mogu uvaliti potpuno istu priču kao ti meni, jer njima sve na njihovom amd k6/400mhz sa s3 trio radi super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Priznajem, malo jesam prcao, ![]() ..opet imam potrebu nešto reć ![]() 19'lcd? Super, istina treba 1280x1024. Ja sam na 17' i 1024x768 i čist ok. Kažeš malo ljepša slika? Ok ,ali ne 4xaa i 8xaf ![]() ![]() Zatim, kažeš da je 30 fpsova nekakva granica za ugodno igranje..ok, slažem se. ![]() ![]() ![]() I na kraju, ne pokušavam ja tebi ništa uvaliti, bez brige, ti šibaj po svome Ajd nemoj više davat linkove na vin diesela ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Zule
|
Samo da dodam i da treba dodatno smanjit te reze iz bencha, jer je ipak riječ o A64 3700+..na mojoj kongi bi sa npr 6800ultrom bilo cca 40frameova..prdnem ti ja na takvu igru ![]() I za kraj, to o čemu govoriš je jednostavno odurni monopolizam i politika uvaljivanja proizvoda koji nije vrijedan novaca i uopće truda. I sam znaš kako se brzo izdaju nove grafe i kako radi industrija, samo si naveo radikalan primjer Ajd živio |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zule
|
Citiraj:
![]() Ajd,cheers ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jooooooooj sada citam VIDI ima i AGP i PCI X 6200 sa NV43 procom se moze otkljucati na 6600 joooooj joooooj a bas mi treba tako nes sam sa neznam cjenu AGP verzije u ve-milu nema a nema ni u hgspot-u ![]() ![]() je zna itko koliko AGP kosta i gdje ima za kupiti?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja imam Leadtekovu 6200 TD nV43 jezgra, i nitko nesluša moje piljenje kako grafa rastura, otključaš dodatna 4 pajpa, flešaš bios os Sparkle 6600 Ultra, overclockiraš ju, i peglaj..... Ima u Kvarku, oko 820 kn.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ay postas link tog Kvarka da vidim cjenik,,, |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() se proizvodi AGP verzija jos uopce?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
Ja mislim da nVidia sada baca na te kartice nV44 čip a ne nV43 koji je još na karticama....fora je u tome da se nV44 nemože odključat....ali, do 10 mjeseca možda izađe i 7200-tka, koja se bude (nadajmo se) moga još bolje clockat, koja će biti brža, jača i te sheme, pa onda nju upikneš, nebi trebala biti skupa...isto ko ova low-end karta....800 kn....ali, kad gledaš, kad ta bude vani, ova će još više pojeftinit, kao i 6600-tke....i tako to, pa jednu 6600-tku možemo očekivat za 700 kn....ko zna....nisam tu da proričem budućnost ![]() Dočekaj 10 mjesec pa odluči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
ja bi jos malo rijec,dvije o 6200 i benchmarku,nije bas jasno da dere 5900XT,a jos da napravi 18kila? ![]() ja sam kod sebe zavrtio Radeona 9800xt i dobio negdje oko 17300,nije mi bas test.... na cemu su to vrtili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Bas mi frend kupio jucer grafu u Ve-milu Leadtek 6200 AGP misleci da ce ju moci otkljucat na 8 pipelina al kad ono šipak, izlgeda da je dobio tu novu seriju (pise mu NV4A u Riva Tuneru) i nemoze ju nikako otkljucat, pa sad nekontam kad su se prestale prodavat te "dobre" sa NV43 jezgrom? ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Ali svejedno, zanimaju me malo rezultati te grafe i da li je isplativija od R9550..pa ako mozes malo zadavit frenda da je izgnjavi pa da postas reztultate ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|