|
![]() |
#3541 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Sent from Mobara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3542 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
jebate bolje bilo uložit u grafe nego u kriptovalute ![]() jbg druže, vidi meni pod moj komp ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3544 |
Guest
|
pise se hvala Bogu nisam ni ja morao i normalno da bih preferirao novo ali ipak odabirem logicniju opciju posjedovanja istoga sa +1000kn na racunu sto mogu trositi na druge zivotne blagodati iako niti u tome ne oskudjevam slazem se da je stanje sasavo |
![]() |
![]() |
#3546 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() @Manojlo Čuj, ludost su i cijene od 300-400 kn za polovne izvožene SSDove od 120GB a novi su bili 270. Ili za 16GB kit DDR4 polovni za 1300 kn, a novi je bio 550. Ima još ludosti, nisu grafe jedine... Izbor ti je jednostavan, ili kupiš ili čekaš. Pa ako čekaš, ne čudiš se svemu ko pura dreku ![]() Sad da kupujem grafu jer se oću igrat, kupio bi Plejku, bez zejebancije. Jebo PC. Sent from Mobara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3548 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
![]() |
#3549 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
probo sam, jebiga je to lijepo sve al nemogu na đojstik nikako, nema šanse..probao sam ali neide i gotovo ajde još uncharted i tomb raider, takav tip neki TPS avantura može, čak i GTA V, ali pucaljke - nemrem i moš ga jebat totalno smo OT drug će nas kaznit ![]()
![]() |
#3550 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja jedva čekam da izađu 20xx... odmah slažem par novih rigova...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3551 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3555 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
https://twitter.com/AtluriAditya/sta...15351339110406 Nadam se da je samo pitanje vremena kada će ovako nešto napraviti. Lagano novi segment kartica za minere po popularnim cijenama tako da im ovi dalje u prodajnom lancu ne ubiru većinu zarade. Gamerske kartice lišiti mining sposobnosti i ćao đaci.
![]() |
#3556 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#3557 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() A onda se nadamo realnim cijenama. Nadalje, nekako ne vjerujem da će skok u performansama biti onakav kakav je bio sa Maxwella na Pascala, iako je moguće. Kako sada stvari stoje, moja 1080 ostaje u kompu još neko vrijeme. Za 1080P bude dovoljna sljedeće 2-3 godine... naravno ukoliko ne ulete bolesni dealovi kao za 1070 i 1080. Onda je to druga pjesma ![]() Sent from Mobara |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3559 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#3561 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Pusti priče i obećanja, u pitanju je biznis kojem je u cilju maksimizirati profit. Majneri ili gejmeri - sasvim svejedno dok pare cure a skladišta prazna, grafičke se nikad bolje nisu prodavale. PR spike o nekakvoj "brizi za igrače" slobodno zanemari ![]()
![]() |
![]() |
#3562 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#3564 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Nego, zna li netko zašto FE verzija nema u ponudi praktički nigdje? Na stranu što je sve rasprodano, nisu čak ni izlistane. Jesu li se prestale proizvoditi, ili ima neki drugi razlog? Slažem si komp u mali Define Mini C, jedna takva bi mi dobro došla.
![]() |
#3567 | |
cyborg
Datum registracije: Dec 2016
|
Citiraj:
Kaže da je na lageru, isporuka odmah. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3568 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
Antimićanin
|
Tko je rekao da moraš dežurat ili kupit grafu ![]() Pred 3 godine je 4000 kn za GTX980 bilo "astigospeskupo", a sad se avansiraju grafe od 5+ kkn. Biće postali smo bogata nacija ![]() Sent from Mobara |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|