|
![]() |
#2401 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Imaš ovdje dosta detaljno objašnjene trajanje i različite scenarije: http://goo.gl/QcELsJ http://goo.gl/dbzJQi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2402 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Hvala, taman što sam tražio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2403 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozz, koji je bolji monitor od ova 2? https://www.protis.hr/products/detai...mi-crni/102991 ili https://www.protis.hr/products/detai...hdmi-5ms/92855 Maksimalno mogu odvojiti 1500 kn, ali bi radije odvojio 1100-1200kn. Da li bi se više isplatio kupi ovaj Dell ili s njim ne dobijem ništa više osim pivot postolja? Monitor mi treba za igranje, photoshop, surfanje i za gledanje stream utakmica, ugl ništa posebno, do sada sam koristio 19" monitor i bio sam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2404 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Zapravo ti puno toga ovisi o sreći tj na kakav panel ces naletjeti. Ukoliko dobiš npr. neki sa solidnim kontrastom sve što bude monitor prikazivao će izgledati dobro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2405 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
I mene bi zanimao komentar na ova dva monitora ili ako ima nešto bolje za 1200 - 1300 kn. Hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2406 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2407 |
Aiden Fierce
Datum registracije: Jan 2016
|
Pozz dečki Koji 24'' Gsync monitor(ili neka druga veličina,koja ima)preporučate do 3000 kuna?Bitno mi je da je 1080p i da je refresh rate barem 75HZ.I da,da se može kupit kod nas u trgovini. Thx
![]() |
#2408 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Obecao sam si da necu nikad nazad na 60hz nakon 2 godine 144hz bez obzira na panele, boju i kut gledanja. Sad sam si opet potvrdio to i dodao da vise ni jedan monitor nece uc u kucu bez g-synca/freesynca ![]() Toliko je sve glatko da mi dodje da maslacem namažem monitor i ližem ga. Na jesen ako padnu cijene 1440p/IPS/G-sync/144hz ispod 5 somova, onda je to druga prica ![]() Tako da jedno veze drugo i na kraju ispadne investicija od 12k+ kuna 1080p vs 1440p... ![]()
![]() |
![]() |
#2409 | |
Aiden Fierce
Datum registracije: Jan 2016
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2410 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 19.05.2016. u 13:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2411 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#2412 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pozz ljudi, evo nakon 10 zamijenjenih (da dobro sam napisao DESET) dell u2414h zbog velikog backlight bleedinga na zadnjih 7 monitora dell je pristao vratiti novce. Sad moram kupit nešto drugo i ne znam što uzet. Gledao sam opet dell ali u2515h i čini se da je monitor dobar, tj. da nema tako velikih problema sa backlight bleedingom. Ako netko ima u2515h molio bih da mi kaže svoje iskustvo i ako je moguće baci koju fotku ekrana sa crnom pozadinom u mračnoj prostoriji. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2413 |
Premium
|
Evo moj u2515. Samo napomenuo bi da ovo sto je na slici nije bleeding vec glow. Bledding se za razliku od glowa vidi neovisno o kutu gledanja. Inače na mom dell-u brightness držim na 30%, a contrast na 50% Ovaj macak desno (trinitron e450) nije ugasen, vec je ono sto se vidi najtamnija nijansa koju moze prikazati, znači ugljen crna- nedoasanjani san za lcd tehnologiju Zadnje izmijenjeno od: darkijas. 06.06.2021. u 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2414 |
Premium
|
tvoj u2515 je puno bolji nego moj.evo na mom u2414h bleed i glow na defaultnom 75 brightness, puno previše za mene. http://imgur.com/ubmPpyq |
![]() |
![]() |
![]() |
#2415 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
S obzirom na ove probleme koje navodite kod Dell-a, a kako u petak moram naručiti novi monitor, može li još netko baciti oko na post i dati savjet koji monitor uzeti do 1600 kn? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=2918766 Prvi odabir mi je bio Dell P2414H, ali me sada frka kada vidim da ima dosta problema s njim. Da uzmem možda Lenovo x24? Igra mi sve samo ne Aoc ili npr. Benq. Samsung, LG, Dell, Lenovo...samo da ne ide preko cca 1600 kn. Hvala unaprijed! Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2416 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2417 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2418 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2419 | |
Premium
|
Citiraj:
Ukoliko ti se dopada svijetlija slika na lcd-u pomiri se s tim da ti pozadinsko osvijetljenje nece biti kao u bajci. Jer ako postoji kakvo probijanje kod svjetline postavljene na više vrijednosti to ce vise doci do izrazaja Inace s svojim primjerkom u2515 sam izuzetno zadovoljan i sa svjetlinom postavljenom na 30% ne uocavam nikakvo probijanje osvjetljenja. Naravno glow se primjeti ali umjereno pa me to ne dira puno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2420 |
Premium
|
Čekajte, backlight bleeding je kao normalna stvar na U2414H? Nemam baš mogućnosti mijenjati svako malo monitor, a iskreno nemam vremena zezati se sa zamjenama + moram sve naručiti pa zato tražim savjet što napraviti tj. koji kupiti. Ako je to na U2414H normalna stvar, onda ga definitivno izbjegavam (makar prijatelji koji je prije radio u trgovini koji su ih prodavali kaže da nisu imali reklamacije za taj model). Da uzmem onda Lenovo X24, bi li on bio ok i sigurnija stvar od ovog Dell-a (zanima me samo kakva je slika na Lenovu, ako ga netko ima). Koja bi još bila alternativa od 23'8-24", u obliku nekog Samsung-a, LG-a, Asus-a....? Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation." Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5... Zadnje izmijenjeno od: win32. 12.06.2016. u 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2422 |
Premium
|
Gdje si kupio svoj primjerak? @ Litra Gdje si ti uzei te svoje koje si toliko mjenjao sa izbjegnem tu trgovini (bar to da pokušam). Ok, ako stavimo malo Dell u stranu, koja bi bila alternativa do cca 1600 kn, a sa što boljim response rate-om (pošto će većinom služiti za igre)? Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2423 |
Premium
|
Ja sam svoj kupio u adm-u, ali kod mene ti je tako komplicirana priča sa tim monitorom da je u rangu sa sadašnjom situacijom u vladi ![]() Prvi koji sam kupio imo je mrtve piksele,pa sam taj zamjenio u roku dva dana putem adm-a. Novi koji sam dobio imao je problem sa touch tipkama tj. osd tipkama. Pa sam zvao adm da ga opet zamjene ali nisu htjeli, već su ga htjeli slati na popravak. To sam odbio i zvao direktno dell. Dobio novi od dell-a koji je bio savršen, međutim nakon godine dana miniDP i DP prestaju radit i dobivam opet novi koji ima bleed i glow, i od tada svaki sljedeći koji sam dobio direktno od dell-a je imao bleed ili jako izražen ips glow, čak imam slike od svakog do sada koji sam dobio. Znači taj koji je bio savršen bio je A02 revizija mislim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2424 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
http://imgur.com/Hd4M207 Moja 2, jedan je iz ADMa drugi iz computeruniverse.de Nisam imao problema s njima nikakvih |
![]() |
![]() |
![]() |
#2426 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ni ja nisam baš zadovoljan s tim monitorom. Puno sam više očekivao. Monitor je stvarno lijep ali ima puno zajebancije s njime. U slučaju da imate Nvidiu, prima neki limited signal jer ga grafička prepoznaje kao TV. Onda treba po tome drkat. Mene su isto zajebavali MiniDP i DP, i onda samo odjednom proradili nakon par mjeseci. I isto mi nije jasno koji vrag je sa brightnessom na tom monitoru, ja ga redovito držim na ispod 10% ![]() Na defalutu bi mi valjda oči stradale koliko blješti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2427 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2428 |
Premium
|
U hebemu Litra ti si stvarno imao s njime komplikacije. LOL Sada nemam pojma šta napraviti? Riskirati ili uzeti neki drugi brand tipa Lenovo, Samsung, LG..? Evo tako sam očajan da već razmišljam da opet uzmem TN matricu (s time da sada imam dva stara Samsung 2233BW koje sam kupio odmah kada su izašli i super su monitori, ali vrijeme je za zamjenu). Trebam kupiti hrpu stvari i sada mi je sve na čekanju jer ne znam koji monitor naručiti do tih glupih cca 1600-700 kn (više od toga doslovno nemam, previše stvari mi se nakupilo za zamjenu....sada ode H50, MBO, monitor, ventovi...aisssss....). Da uzmem onda neki 24" TN ili koji je vaš savjet? Kako vam je igrati na IPS-u i tih 6-8 ms? Pitam jer su TN 1-2 ms, IPS koje gledam su u prosjeku 6-8 ms. Makar evo igram godinama na 2232BW i njegovih 2ms te nisam nikada primjetio neke probleme, a vjerujem da su današnjih monitori miljama svjetlosnih godina bolji od ovih mojih Samsunga. Jučer sam se slučajno našao u KC, gledao sam neke Acer modele i pogledam cijene....u prosjeku 500-600 kn skuplji od cijena na Nabavi! Koji likovi! Dobro da imamo tu Nabavu i provjeru cijena. Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2429 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ma kakav TN, zasto mislis da bi imao bolje sanse za ravnomjernije osvjetljenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2430 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Neznam kako koristite tak mali brightness , meni je uvijek na 75% ![]() A i ovaj bleed se ne primjeti bar ja osobno nisam nikad dok nisam išo baš vidit dal ga ima. Igram CS:GO na njemu bez problema, jedini bolji monitor bi bio neki TN od 144Hz za igranje ,ali za sve ostalo je vjerojatno IPS bolji A i ako ti se nešto pokvari imaš garanciju 3 godine ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|