|
![]() |
#2252 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Zasto benq xl2411z nestaje polagano sa nabave? Niti jedan normalni ducan ga nema vise oO Koja je alternativa za taj monitor? 120+Hz-ni, 24'', 16:9 gayming monitor? Starcima je krepala telka u sobi, pa cu im udijelit svog VIVAXa i kupit sebi planirani gayming monitor. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2254 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
jel taj display port što bolje naspram DVI ? jerbo, eto moja grafa Ati 7850 ima DVI, hdmi, i nešto ko mini dP monitor sad DELL, ima dvi, vga, dp veliki.. jel što DP donosi ili sejm šit, samo drugi celofan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2255 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Bejzikli ista stvar, oboje može dat 144hz na 1080p.. Jedini problem je to što je DVI već dosta star standard i pitanje je vremena prije nego ga prestanu stavljati na kartice (možda već na idućoj generaciji, al tko zna). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Hijao, pa da, tu se priča o nekakvim hercima koje nisam imao niti na CRTu, to nijesam ubrojao u računicu bandwitha ![]() Doduše, DL daptere nalazim na dellovim stranicama po 30-40$, što je daleko od appleovskih 99$ ![]()
![]() |
#2260 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Ima netko ASUS VG248QE? Dojmovi? Krecem citat reviewove o njemu, pa da odmah bacim post ovdje ako ce netko naletit da odgovori ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2261 |
.: h4rdc0Re cY8ERgEEk :.
Datum registracije: Nov 2007
|
Ponovi sam se u Dell U2515H pa da ga pohvalim. Stvarno dobar monitor. Stari AOC 2434PW sam prodao zbog broja radnih sati (2008.god.) iako je radio dobro na 1080p. Na Dellu se vidi razlika u IPS i svjetlini. Reza porasla na 1440, ali GTX660Ti sve prožvače bez trzanja. Spojeno DP-DP i od sada će to biti jedini način spajanja koji ću koristiti. Ranije sam uz HDMI gotovo uvijek morao raditi skaliranje slike (na HD6950, GTX660, AOC, Samsung TV..). Uglavnom, strava od monitora ovaj Dell. Ne primjetim nikakve sjene po rubovima ili dead pixele. Boje su savršene i veličina 25" pun pogodak za surfanje, igranje, JPEG. Eh da. Bavim se fotografijom kao hobi i slike ne ovome izgledaju fenomenalno. Cijena jest 2800kn. Ako će poslužit 5-6 godina biti će opravdano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2262 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Pozdrav! Namjeravam kupiti Dell U2414H koji bi trenutno bio spojen na laptop (Lenovo Y560) a kasnije je u planu neki case. Kako se trenutno bavim CAD-om i FE analizama laptom mi je jednostavno premalen i dosta se mučim oko modeliranja stoga mislim da bi ovo bilo ok rješenje za sada. Zanima me što mislite o ovome rješenju i ima li za ta novce (do cca 2250 kn) neki bolji izbor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
To ti je super rješenje. Kad god sam tijekom faksa radio nešto u CAD-u ili CAE-u, uvijek sam nastojao prebaciti sliku s laptopa na eksterni monitor i jedno se s drugim ne može mjeriti. Imao sam laptop od 17" i činilo mi se da je već na monitoru od 19" bilo znatno ugodnije za raditi, a da ne govorim tek kad bi monitor bio neki veći. Većina dojmova koje sam pročitao o U2414H je bila pozivitna te mislim da nećeš pogriješiti s njime. Bilo je o njemu pisano i ranije na temi, pa baci pogled na prethodnih par stranica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Kako sam jučer i danas malo uhvatio vremena pa čitao o monitorima, pojavila se dilema kod kupnje. Isplati li se za cca 300 kn više uzeti 16:10 monitor tipa U2415 (ili U2412M)? Većina forumaša ima puno bolje dojmove sa 16:10 kod crtanja, programiranja i Ms Office-a. Gaming mi ionako pada u drugi plan =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
U kojim dućanima po Zg ima najviše modela za pogledat uživo? (Links...) U2414H U2515H U2715H GW2765HT ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
- pozdrav ekipa,trebao bi mi neki pomoc/savjet/preporuka u odabiru "gayming" monitora do nekih 2-2,5 soma kuna...brzi odziv i refresh rate... moze biti TN ili IPS ,ne igra mi preveliku ulogu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
BenQ XL2411Z ili Asus vg248qe. Iste matrice, al nešto bolje implementirana na benq, bolji blur reduction. Asus ima displayport, benq ne, pa ovisi dal ti to treba. Eventualno Acer XB240HBMJDPR, al to je tak sve isto, a nešto je skuplji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2272 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Trebao bih preporuku 24" monitora. Koliko sam vidio ljudi dosta hvale DELL. Proizvodac DELL-ovih matrica je LG pa me zanima zasto je tolika razlika u cijeni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2274 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2277 | ||
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2278 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Zanima me DELL UltraSharp U2515H, iskustva osobna ako ima netko, da li se isplati za te novce. Koristio bi mi za sve fotošop,ilustrator, pisanje, gledanje filmova itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
Oglas
|
|