|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
Antec SLK 3700
Daklem postal sam vlasnik dotičnog. I odma eto pitanja. Planiram ugradit vodenjaču. Kolko sam vidio na jednom sajtu tipovi su izvadili držala za HDD i unutra nagurali hladnjak. Kad ja otvorio kutiju vidim da su ti nosači na pop-nitancima (zakovicama) tak da ih otšerafit nemogu a ako ču ih ić skidat sa bušilicom onda ču zabušit kučište ko sir. Jel ima ko kakvu ideju kako izvadit taj nosač a da ne otpilim pola toga? I ideja da stavljam hladnjak sa vanjske strane na stražnji vent mi se baš ne dopada tak da to rješenje otpada u startu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
stavi hladnjak kao podlošku za kućište, a cijevi potegni sa zadnje strane |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
pa pretpostavljam da buš ga sam radil ili dal nekom da ti ga napravi. e pa onda ga napraviš da bude dimenzija takovih da kućište može sjest na njega i stabilno stajat i uz put ga pričvrstiš sa šarafima odozdola, pa kud kućište, tu i hladnjak. ne odgovaram za estetiku dotičnog rješenja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
jesus, koji sam ja telac. aj dobro, petak je, kasno je pa se mogu opravdat. a i naždro sam se na nekoj zakusci malo prije... uglavnom, ti kažeš hladnjak, a ja cijelo vrijeme mislim na rezervoar s vodom... aj da probam bit kostruktivan. pa mislim, nisu nitne od dijamanta pa da su tam za vijeke vijekova...njih izbušiš, znači samo nitne, ne moraš bušiti niti jedan drugi dio |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
probaj ručno, sa 'cvikzangama' (koja riječ...), ako uspiješ se zavuć nutra. glavno ti je da malo odvojiš glavu nitne od površine, to možeš sa odvijačem i onda ak uspiješ uglavit kliješta, to bi morali popustit, ipak je to neka Al-legura |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
pa uguraj kacavidu izmedju nitnice i kucista i pukni dlanom po njoj mora puknit
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
jedan decko je to super rijesio. vidio sam na lanu jednom. stranicu od kompa je izrezao u velicini radijatora i priserafio radijator za tu stranicu. i automatski je imao i protok zraka kroz njega jer je stavio jedan 12cm vent da puse kroz njega van. samo je kod njega bio na strani gdje je maticna(kod hardova na dnu). pa ne znam da li bi ti kavezi za hdd smetali. ako bi ti smetali mogao bi na drugu stranicu to. mislim da imam sliku toga.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Psycho. 10.10.2006. u 01:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
Ma ja sam gledal da bi recimo od Honde uzel hladnjak. Jako su tanki i veličine poprilici 45x45cm. I taman od toga mogu napravit cjelu bočnu stranicu. Jedino je onda problem sa crijevima i težinom jer bi onda stranica imala preko 3-4kg. Neznam kak bi to funkcioniralo. Najgora je stvar kaj mi je danas frend rekao da i on ima Anteca ali ga je kupio prije nekih 6-7 mjeseci. I veli mi da se kavez za hardove vadi kada otpustiš jedan šeraf! Kud meni baš zavaljaju popnitance! :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jozha evo jedan link ako može pomoći u izboru radijatora: http://www.frigair.com/radiatori/riscald.pdf |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|