|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Ne radi mi AV kanal na telki, ima kakav TV strucnjak? :)
Draga i ja smo dobili telkac od njene sestre i muza jer si oni nikako nisu uspjeli spojit nista preko AV kanala na tom telkacu. Rijec je o JVC AV25BT6ENS telki. Probao sam spojit plejku 2 preko Scarta i RCA ali ne radi. Lik koji nam je dao telkac je rekao da je isprobao pun k uredjajansve dostupne konektore, ali nikad nije uspio nista spojit na telku. Kad sam se malo igrao sa telkom, otkrio sam da hvata programe (preko kabelske) sve do C-50. C-51 i dalje ne hvata (da bude zanimljvije, kanal koji je na C-51 mi i najvise treba :P), iako nas stari (i mali lol) telkac normalno hvata sve programe preko istog kabla. Dakle problem nije samo u AV kanalu, vec ocito sve programe iznad (ili ispod, nisam strucnjak) odredjene frekvencije iz nekog razloga ne rade. E sad, zanima me jel ima ovdje neko ko se fakat kuzi? Downloadao sam service manual i nasao onaj secret menu u kojem mogu podesit sve zivo, pa me zanima jel se tak moze rijesit problem? Jel zna netko u cemu je tocno problem? Bio bih zahvalan da mi ne upadaju padobranci sa odgovorima tipa: "pa odnesi ga na servis" i slicno, jer zadnje sto cu napravit je platit taxi da dodje simo, prebaci me do najblizeg TV servisa (jer ni ja ni draga nemamo auto, a niti itko kog znam ovdje u Utrechtu, pa i dalje), platit popravak, i onda opet taxi za vratit TV doma... mislim da mi je jeftinije kupit novu telku onda :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|