Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.11.2007., 00:22   #1
dubrava
Premium

Datum registracije: Apr 2007
WM 2003vs 05vs06? u cem je tocno poboljsanje

pozdrav...gledam nes za ubijanje vremena, htio sam psp uzet al posto bi igao PES najvise malo sam skeptican,no zanimljivo mi je gledat filmice, kolki display ima taj PSP, i ppc mi je dosta korisniji,ima display od 3.5'' sto je cist ok i za filmice i slike pregledavat....
ovako, uzeo bi ovaj uređaj http://www.mobiletechreview.com/iPAQ_rx3715.htm , i on gore ima wm2003se
takav sam imao i na mda compactu,

--i sad me zanima, sto svi forsiraju nadogradnju, i novije wm verzije... u cem je tocno razlika, poboljsaja...recimo stavio bi si igre neke, na compactu sam igrao heroese, age of empires..i dal na wm06 ima puno novijih igra programa, koje na ovoj starijoj verziji ne mogu koristit...
jel se isplati uzet takav uređaj, il je bolje pucat na novije....? i posto na compactu nisam imao wifi, zanima me kako je sufrat netom, kolki je to domet, mogu negdje u gradu u birc sjest i uhvatit vezu? i kakvo je pregledavanje stranica na tom malom ekranu, recimo ovaj forum, i pisanje na doticnom,jel citljivo il mi red po red preko cijelog ekrana,pa da se svaka stranica ocitava par minuta? jer na predavanju na faxu je zamorno pa da malo surfam....
dubrava je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2007., 16:49   #2
Rospaya
Premium

Rospaya's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Razlika nije velika u praksi i vecina aplikacija za WM6 ce raditi i na 2003/05. Ako gledas prema buducnosti onda ciljaj prema novijim uredajima (preporucam HTC), a ako bi samo surfao onda ti je prakticki svejedno.

WiFi signal je uglavnom dobar kod vecine uredaja, bez problema se sjednes u kafic i surfas, gledas e-mail... iako je za to daleko bolje rjesenje neki mobitel sa web n walkom, pa surfas koliko zelis.

HP iPAQ rx3715 je odlican uredaj, napravljen upravo za multimediju i surfanje.
Oglas

Oglas
Staro 25.02.2008., 23:18   #3
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
ja ga imam vec par godina, preporuka!

Moze li neko u par recenica napisati poboljsanja na WM5 u odnosu na 2003?
murina je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno