|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Razlike između Samsung monitora
Naime u kupovini sam 22", cekam Dell ultrasharp e228wfp, ali kad on dodje u Kodeks..prođe baba s kolačima ![]() Pa me sad zanima razlika između ova tri modela samsunga: SAMSUNG SM 226BW, 2ms.......2500 kn LCD SAMSUNG SM 223BW, 5ms.2600 kn Predpostavljam da je razlika samu u brzini odziva i zato je razlika u cijeni 100 kn. i od ova dva odabrao bi ovaj bolji SM 223BW. a razlika između: LCD SAMSUNG SM 223BW, 5ms...2600 kn LCD SAMSUNG SM 226CW, 2ms...3500 kn E sad ne razumijem razliku od 1000 kn.. EDIT: i moze slobodno neka preporuka za 22" do nekih 2800 kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Vidio sam taj samsung 2232BW, ali jednostavno ne mogu provarit taj njegov dizajn. A monior je komponenta u koju stalno moram gledat tak da taj otpada.. Gore sam krivo napisao, odnosno zamjenio sam. 226BW je bolji.. jel se isplati dati 1000 kn više za SAMSUNG SM 226CW, predpostavljam da je i on ima TN matricu. Sta znaci to extended color gamut? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
ja sam pred par dana kupio 226bw, 2579kn u vemilu, i mogu reć da sam zadovoljan. ako je izbor između ova dva modela, onda si ostavi tih soma kuna u džepu, bit će za novu grafu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Potpis. CW ima nešto malo više boja (pogledaj testove na behardware /prad.de /xbitlabs) ali to ne vrijedi 1000Kn, a pogotovo ne na TN matrici. Inače "uskoro" (kroz koji mjesec) bi trebali počet dolazit modeli sa 22" (x)VA matricama, za oko 3000Kn.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
ako tako stvari stoje onda mozda bolje sacekat X-VA monitore pa dodat 200kn i imat pravu stvar... a i ti ces imat vise love da das za bolji monitor.... to tako treba gledat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Edit ne radi.. Jel ima negdje neki dobar test samsunga 2232bw? ne znam nekako ga gledam i nekak mi je sve ljepsi.. Zanima me jel postoji mogućnost montaze na zid i kakvo je postolje, te jel se da onak fino zakretat po vertikali? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imam ti ja-bježi od njega ko vrag od tamjana jer su više-manje svi dostupni kod nas C panel (imao ga prije par dana na kod sebe).Sad imam 2232BW i iako je Chi Mei Optoelectronics (C kod 226) ipak je razlika dosta velika i monitor je što se prikaza slike i TN matricu-fantastičan.Dobri kutovi gledanja,punina boja,oštrina,skaliranje-226BW koji sam imao mu nije ni do nožnog prsta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Ergonomija je največi minus kod 2232B. Nema okretanja (makar monitor je jako lagan i nije neki problem okrenut ga skupa sa stalkom) Nema VESA mount, dakle nema montaže na drugi stalak... najveći minus ...ima jedino tilt napred-natrag.
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Tako da sam odustao od tog monitora i kupujem Philips 220WS8FB za 2100 kn.Koliko sam shvatio slika je tu negdje, s tim da ovaj Philips nije lakiran, ima jednostavne linije i ide na zid. I jos mi ostane 400 kn. za stalak i kvalitetan DVI kabal. Pa ako moze preporuka za neki 3d stalak i DVI kabel. hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Bok stari.Dobro je da si odustao od 226bw,jer iako je monitor zapravo vrlo dobar,slika je dosta bolja nego npr na mojem 225bw,tebi bi bio problematican.S obzirom da znam da ces ga koristiti za sve i gledati ga iz kreveta takoder,a on ti je nizi dosta od stola,nemogucnost da se nagne prema naprijed bi ti ubila zadovoljstvo jer je slika jako losa kad se gleda od ispod.Frend ga ima,isto gleda s nize pozicije i uvijek je lud jer ne valja pa mora ispod njega stavljati knjigu ili nesto slicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
bok stari ![]() Sto se tice doticnog problema, da, postoji tendencija i kod mene,ali sve probleme sa kutem vidljivosti rjesava 3d stalak. I to jako dobro, tako da ce monitor koji dođe ici na stalak. Odlučio sam se za Philipsa jer ima jednostavnije(meni ujedno i ljepse) kućište, koje naravno nije lakirano, i jeftiniji je 400 kn. Slika mislim da je tu negdje..I jos Phily ne cvili i svaki panel je isti.. Tako da mislim da je trenutno bolja kupnja. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ma vrlo dobra kupnja,puno argumenata vrijednih bar 400kn(hehe) za philipsa,tak da samo naprijed,neces pogrijesiti,ionako su sve te 22'' tn matrice manje vise sve slicne,samo gledaj da je neki od zadnjih modela.Aj nazvat cu ti,znam brata od vlasnika feniksa,i on tamo radi,pa da nesto sredimo ak ide. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
bok stari.. Sto se tice doticnog problema, da, postoji tendencija i kod mene,ali sve probleme sa kutem vidljivosti rjesava 3d stalak. I to jako dobro, tako da ce monitor koji dođe ici na stalak. Odlučio sam se za Philipsa jer ima jednostavnije(meni ujedno i ljepse) kućište, koje naravno nije lakirano, i jeftiniji je 400 kn. Slika misli da je tu negdje..I jos Phily ne cvili i svaki panel je isti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
nesto se opet strgalo..i forum steka, edit ne radi i tako.. uglavnom stari hvala ti, pa ako nesto bude javi.. Cujemo se na pm.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|