|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Kazna u Italiji
Dobio sam kaznu za nepropisno parkiranje u Italiji, zanima me je li vi to placate ili ne u Italiji? Ja sam cuo da to ne dode do Hrv.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
tokom 3 godine sam skupio bar 15 kazni za parkiranje u ljubljani. jednu su mi stavljali kad sam doso do auta ali samo sam se odvezo naprijed. uredno ih bacam u kos ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam platio jednu kaznu za parkiranje u italiji. Jednom prilikom sam razgovarao sa policajcem na granici i jedni problem koji ti se moze desiti ako ne platis je taj da ti provjerom na granici utvrde neoplacanje kazne pa ces platiti dvostruko.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Ja bio u Švabiji prošle godine u 3mj i kad sam se vračao usnajpali me u Linzu sa radarom u Bmw-u sa colericama i došla kazna za brzinu na kučnu adresu 50 eura naravno nisam platio a šta če biti neznam uglavnom imamaju mogučnosti da saznaju sve informacije preko tablice i dobiju kompletne podatke za prijavu. A ti vidi što češ i kako češ ako ti dođe kuči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|