|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Pomoć, modem, internet, max tv.....
Pozdrav, Imam t-comov max adsl od 1 gige, koji plačam 99 kuna. Također imam i max tv. To je sve spojeno preko modema kasda. Ali do sada nije bilo problema, nego se pojavio u obliku buraza. On ima novi komp i želio bi u svojoj sobi i na svom kompu imati internet. Kako to učiniti, preko kasde, jel je to moguće. Kužim da bi trebao preć na flat, jer da dva kompa troše ovih 1 giga prometa je presmiješno. U tom slučaju za flat od t-coma ću plačati 220 kuna mjesečno. Drugi problem je da ne želim imati kablove kroz hodnike i sobe provučene, pa jel se može kupiti neki bežični modem koji bi mogao spojiti sa max tv-om i držati ga u svojoj sobi i onda preko bežične veze dofurat internet i do kompa od buraza i naravno kod sebe u sobi imati net. Malo debilno to sve zvuči jer se baš ne kužim u to, pa mi pomozite kaj da napravim, dajte i neke druge prijedloge ako je moguće. I znajte da mi max adsl ističe za 3 mjeseca, ali šugavi max tv tek za 14 mjeseci, a kolko znam nakon 3 mjeseca ću morati produžiti ugovor sa tcomom da mogu i dalje imati max tv, kaj ne? Dakle, vidite, u grdoj sam situaciji, i što je najgore, nakon ovih 3 mjeseca kad mi istekne max adsl ugovor, ja bi rado prekinuo i max tv, al banana je to kaj mi nitko osim t-coma nije dostupan. Najradije bi išao matronetu i dao 219 kuna za dual flat, ali za sad nije moguće. Možda budu dostupni za tih 3 mjeseca, pa bi to učinio, a živim 15 minuta pehaka od trga. Zahvaljujem se na odgovorima, i ispričavam se na ovako dugačkom tekstu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
219+79 mislim...t com flat.lopovluk.nije presmijesno zavisi kolko se surfa,odnosno skida.ali ako niste bas preveliki surferi i torrent freakovi uzmite 5gb . da WLAN router ti treba i bez žična kartica ![]() suti i trpi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Ok, znači ipak 219 kuna, plus WLAN router i bežićna kartica. Znači na taj wlan router jel mogu spojit i kablove od max tv-a? I preporučite mi taj router i karticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko znam, od IPTV adsl modema, tscum ima u ponudi D-Link 684. Probaj nabaviti polovnog. Nisam siguran da li je i Zyxel IPTV sposoban. Drugo rješenje je nabavka routera i wlan pci kartice. Polovni router se da naći na tržnici za nekih 300kn, a wlan pci karticu novu kupiš za 100kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|