|
![]() |
#1 |
Dežurno smetalo
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Pozdrav svima. Znam da ovo nema veze sa računalima, ali nadam se da će se naći netko tko mi je spreman pomoći. Naime, kupio bih digitalni fotić, ali pošto baš i nisam upućen u te stvari trebali bi mi savjeti i preporuke. Na raspolaganju imam 1500 kn. Fotić bi služio za privatnu upotrebu (ništa profesionalno) i jedina bitnija stvar mi je da ima relativno dobru kvalitetu slike za tu cijenu (cca. 1500 kn). Svi dobronamjerni savjeti i preporuke su dobrodošli. Unaprijed hvala!
![]() |
#2 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ili njegov malo slabiji i jeftiniji brat a570is vise ili manje jednaki fotici, a570 ima nesto losiji objektiv i par stvari u softwareu razlike, al je malko manji. Pa vidi sta ti se vise isplati inace ja imam a720 i fotic je odlican, pogotovo za novce koje kosta. mana mu je donekle dugo punjenje blica, ali obzirom da ima prilicno jak blic za tu vrstu fotica ni nije strasno, zato s druge strane slike ispadaju odlicno. A kad sam ja kupovao prevagnula je razlika u cijeni od nepunih 100kn da sam kupio njega umjesto a570is e da, ako si imao doticaj s a710is onda bi mogao ostat malo razocaran kad uhvatis a720, naime losije je napravljen + nema gumirani drzac, al nist bitno eto, sretno ![]()
![]() |
#4 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Također preporuka za A720is, ali ako zelis ustedit A570is kosta skoro 500kn manje u nekim ducanima sto je po meni neopravadana razlika. Sretan vlasnik A710is.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|