|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Samo bi napomenuo da sam stavio nove windowse,na starima mi je radilo bez problema.Dakle kad otvorim cdex pod uređaji,nema moje prže sa koje bi trebao čitati.Svi moji virtualni uređaji su tu ali nisu označeni slovima nego brojevima i nazivaju se scsivax /DVD-CD ROM |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
koju verziju cdexa imaš? i gdi to ne možeš odabrati svoj uređaj? skroz gore pod settingsima cd-rom, ili tamo niže dolje pod cd-rom drive type? stavi dolje pod generic ili klikni autodetect, ali moraš imati ubačen audio cd u drive.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Dakle ,otvorim cdex i stavka (mali trokutić) kliknem,tu mi se pojavie svi moji vurtualni uređaji,jedan od njih je bez ičega a drugi završavaju sa brojevima (o,1,2,3,4 itd) i svi se nazivaju scsivax.Kad odem u settings(cd-drive) opet ista stvar.Kad znači stisnem generic i auto detect javi mi se ovo ![]() a zatim ako hoću nastaviti ovo; ![]() Verzija cdex-a je 1.51 Pomagajte netko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kažeš da si stavio nove vindoze. Da nisi stavio neku custom verziju umjesto originalne?
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bojim se da nema. S tim custom verzijama vindoza uvijek neki neobični problemi koji su rješivi jedino deinstalacijom istih i instalacijom 'normalnih' verzija.
![]() |
#10 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
možda nema ASPI instaliran.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Samo bi još nešto napomenuo. Easy cd-da extractor i recimo dmc audio input od db power music convertora normalno rade |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|