|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
On line kupovina
nisam znao kog da vise pitam niko nis ne zna, poslo sam mail linksisu al niko nis ne ***e. ![]() uglavnom me zanima jedna stvar, kad bi narucio nesto oni navodno salju hp-om i over. e sad ono glavno pitanje u slucaju ostecenja robe prilikom transporta. ja platim potpisem preuzmem, otvorim kutiju a ono ploca pukla ili nes slicno. ajooj, sta onda?? ko je kriv?? ko snosi troskove?? nisam lud narucit plocu od 1500kn i da nes bude, a oni se ograde od bilo kakvih ostecenja. ![]() help
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tesko pogledat ili ih nazvat direktno. Jel se sramis? C/P sa Links weba: Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
kazu da prije preuzimanja robe pregledam dal prozivod stima, ako ne stima da kazem dostavljacu da se utvrde nastala ostecenja. ![]() to nije moguce jel ti prije nego otvoris paket moras platit i potpisat (radim u posti pa znam kako to ide, a oni salju i hp-om). a jednom kad potpises i otvoris paket mos se ***at ako je potrgano dostavljac ode nije na njemu krivica, tvoj potpis je na papiru. onda nazoves linksis i nekom ***es mater, a oni ti kazu da si je ti ostetio nakon preuzimanja robe i mos se posrat na garanciju. e o tom se radi. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
IMO ostecenje u tom slucaju mora biti i na kutiji, a ti lijepo meni reci tko salje pakete koje mozes otvoriti prije placanja ili urucenja. Ides bezveze u beskraj. Jos je i links dobar, kod drugih platis pa ti salju. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma joj molite oštećenje tjekom transporta?? Pa to je stiglo iz kine, malezije etc... a da će od linksa do kupca nešto bit sumnjam, ja nedavno uzimo grafu i sve oke, a svi moji frendovi naručivali iz linksa čak i cjele konfe nikad nikakvi problema.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ma nemaš frke sa linksom. Ja kupovao zvučnu kod njih, obična, što bi se reklo dođe samo u vrećici. Zapakovali su je u kutiju od nekog napajanja, nagruvali one spužve, antistatička vrećica... Zalman mi isto tako stigao, fakat izgleda sve sitnije stari pakuju u kutije od napajanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
hehe, onda najvherovatnije umjesto abit quat gt uzimam asus p5 premium. ![]() nju sam prvo i htio al zbog ovoga odsuto, reko ajde necu uzimat bas zbog toga, jel radim u posti i kad istovaramo pakete to leti na sve strane. rofl al ipak cu narucit. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|