|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
VISTA i XP na dva diska
Imam Vistu na jednom sata disku i XP na drugom sata disku. Nemogu dignuti XP kada sam u Visti. Postavim u biosu da mi se disk sa XP dize prvi ali on i dalje dize Vistu. Kako da podesim da dignem XP i da li ikako mogu podesiti da imam izbor koji OS da dignem?
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Googlaj "Vista Boot Pro" (bez navodnika) i vjerujem da ćeš skužit dalje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() pozdrav-sorry na smetnji ali ako imaš minutu,bilo bi mi drago da mi daš savjet imam na lapu tvornički xp i stavio bi na drugu particiju Vistu kakvih iskustava imaš i postoje li problemi sa međusobnim odnosima tih OS-a ako su na istom disku??? by the way-kako si riješio svoj gore navedeni problem sa bootanjem??? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
na istom disku rade bez beda, provjereno, naravno drugu particiju napravi ![]() i morat ces 90% programa duplo instalirati (neke stvari rade ako samo povuces shortcut iz xp particije) u onom programu sto je naveo yedwy mozes mijenjati koji ti je defaultno odabran prilikom bootanja i mijenjati im imena, tako da ti samo pise: vista i xp, inace pise microsoft windows vista i earlier version of windows..
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
txh-pomogao si mi-ovih dana krećem u akciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|