|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Koju memoriju zet pitanje je sad?
Kako ovaj moj Corsair nije ispravan i neće na 2-2-2 delat formel mi je ponudio da mi mogu vrtiti pare jer oni nemaju više taj Corsiar i ja si sad razbijam glavu koju memoiju uzet. U obzir dolaze: Kingston Hyper X DDR PC3500 CL2 Kingmax Hardcore DDR 500 Overclockerschoice ili normalni ( u čemu je razlika) I Corsair DDR 400 sve će bit 2×512MB AJmo mišljenja i to brzo. Usto molim linkove na sitove di bi mogao nać testove o tim memorijama. Paske, di si nabavio svojeg kingamxa i kak ti dela?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
|
*bump*
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
jeben forum i http://www.extremesystems.org/forums zakoj ne!pitaj tamo sta da uzmes! ja bi il hyperX il onaj hardcore kingmax |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Uzmi si Kingston HyperX. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
E moj kristuš...da ti nije nekaj na ploči gecrkt??? Malo mi je bedasto da neće niti jedna memorija delati??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
|
Ma toga se i ja bojim da nije NB u qurcu, to ću skužit sutra kod Kove, njemu Corsair del na 2,0-2-2-6 ak kod mene neće i ploča ide na reklamaciju. Ovaj Corsair i kod Bl@dea nije išao na 2,0-2-2-10, njegov Samsung je pak kod mene delal bez beda na 400 a njemu se ruši, jedino objašnjenje koje imam je napajanje njegovo daje OK napone 12,10-11,99, dok moje daje šrot 11,61-11,86, a isto je. Paske me podjebava i nije od neke pomoći a jedini je koji ima HC kingmaxa, @TbredB Kingmax 433 neide na 400 na 2,0-2-2-10, samo na 2,0-3-3-10.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
|
Ak uzimaš 2×512MB ti je razlika između kingmaxa i Corsaira oko 120kn U Nobilsu ti je Corsair 2014 a Kingmax 1820, razlika 196Kn, znači Corsair.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
jer kingmax hardcore DDR500 radi 2-2-2X na DDR400? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Headbangig Grunf!
|
MOBILAC! On je kriv za Prime! ![]() Na 2400 ne ruši al zato na 2500 ruši prime uredno na bilo kojem naponu. S.O.A.B. mali update sad sam išao tlačit ploču i memoriju i kaj dobijem 225FSB na 1,7V VDD, Memoriju na 2,0-2-3-11 n a2,9V stabilno u UT2K3 ![]() netko je rekao da Abit neide prek 220 bez VDD-a? : boxers :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 23.04.2004. u 16:09. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|