Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.02.2008., 18:49   #1
MP950
64VT klon
Moj komp

MP950's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
LCD TV Philips 42PFL33112/10

Pozdrav svima, uočio sam ovaj televizor u katalogu Metroa koji mi je stigao danas, i zaključio sam da je jako jeftin s obzirom na dijagonalu i brand.
Bio sam u dućanu i pogledao malo televizor, slika nije preloša s obzirom na druge skuplje, solidno. Sad mene zanima što vi mislite o njemu, jer ne kupujem televizor da bi kupio što bolji noviji kvalitetniji(skuplji) nego sam uočio jeftin pa si mislim ajde da zamjenimo staru kramu napokon. Znači mene samo zanima ako ima nešto da se zna da je loše na ovom televizoru ili preporuka boljeg do 6500, minimalno 37" al kad sam vidio ovo sve drugo mi je malo.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...312/10&slg=ENG
MP950 je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2008., 09:49   #2
mbed
Premium
Moj komp

mbed's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
To je entry level kod philipsa, i nije baš nešto vrhunsko. nema ugrađen dvb-t tuner, nego samo analogni, tako da bi ti slika mogla biti loša ako nemaš dobar izvor signala. probaj pogledati neke plazme od panasonica jer su tu negdje po cijeni, a slika je malo bolja kad se gleda analogni signal.
moj savjet ti je da malo odvojiš vremena i da ideš po dućanima i gledaš uživo kakve su slike, te da pitaš trgovce da ti spoje/prebace sliku na analogni signal, pa češ vidjeti da li ti odgovara ili ne.

.
mbed je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.02.2008., 10:32   #3
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Evo sad sam našao u hgspotu isti takav televizor,naravno cijena je drugačija i to za 1000kn http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=032473
Uglavnom moje mišljenje ako ćeš gledat DVDove,Divx i HD materijal onda bi to mogo bit sasvim dobar televizor sa solidnim kontrastom,a ako baš misliš gledat samo TV program preko njega onda bolje potražit neki drugi jer ti neće bit baš nešt slika na ovom zbog DVB-T tunera.

A šta je s ovim phillipsima ako treba spojit na komp,recimo da je grafa HDMI i on ima HDMI priključak u pravilu bi trebalo radit bez problema jel tak?
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2008., 12:00   #4
MP950
64VT klon
Moj komp

MP950's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
a šta vi mislite da sam ja nesposoban, naravno da ću gledati DVB, receiver je doma već. šta onda mislite da je ok ak prek scarta ide slika?
a i računam na max tvHD (ako/kad dođe) ili bar obični
MP950 je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2008., 12:40   #5
mbed
Premium
Moj komp

mbed's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor MP950 Pregled postova
a šta vi mislite da sam ja nesposoban, naravno da ću gledati DVB, receiver je doma već. šta onda mislite da je ok ak prek scarta ide slika?
a i računam na max tvHD (ako/kad dođe) ili bar obični
u tom slučaju biti će dobar

.
mbed je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge