Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.02.2008., 14:38   #1
gabulana
Premium
Moj komp

gabulana's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ADSL...usluga ili krada

jeste li se ikada zapitali sta to mi placamo t-comu,kakvu nam oni uslugu pruzaju,dali je to nama ekonomski isplativo. Po prvi sam puta danas o tome razmisljal i zanimam me kakvo vi imate misljenje o tome. Vec dosta dugo im je dsl usluga spala na los glas,losa veza,neprestano gubljenje signala,prodaja modema koji su pred 2 godine bili neka mreza u automehanicarkoj radioni u njemackoj i masno naplacivanje njih samih.
Dali njih ko kontrolira,dali se kome mozemo/mogu potuziti na uslugu.Po meni se cini da nemogu nikome,cak bi mi se vise isplatilo da imam kakav isdn neg 2048 kbit/s download i 256 kbit/s upload,jer od toga ta konekcija ne dostigne ni 40 % te maximanle vrijednosti. Kad ih god upitas zasto je losa veza uvijek neki servisi i te pizdarije,pa sta nisu servisirali to sve prije pa onda poceli pruzati pristoju uslugu koju masno naplacuju...

Dali njima ko sta moze ili smo ostavljeni na cjedilu lose veze "naseg" t-coma...

kakvo je vase misljenje o tome?
gabulana je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2008., 14:31   #2
gabulana
Premium
Moj komp

gabulana's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
hehe...javila se ekipa iz t-coma...vezano za moj problem konekcije brzine veze itd...mozda cak i ima postenog svijeta...ko zna vidjet cemo...
gabulana je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno