|
![]() |
#1 |
Neka vide da nas ima...
Datum registracije: Feb 2008
|
Vaše cjenjeno mišljenje + 3870 DILEMA
lijepi pozdrav svim forumašima... kupujem si komponentice i vecinu sam kupio po preporukama sto citam ovdje na forumu pa reko ajde da i ja se regam i jos cujem vasu potvrdu dali je to oke (makar vise nema povratka ![]() MATIČNA: MB Gigabyte MA69G-S3H PROCESOR: AMD Athlon 64 x2 5200+ (znam da vam je drazi 5000 BE ali eto sorry ![]() HDD: 250GB Seagate, 16MB, S-ATA300, NCQ3, 7200 MEMORIJA: 2X DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax NAPAJANJE: Power Supply FORTRON 400W, HQ, PFC, 2 x 12V, 12cm fan evo dajte mi recite jel to sad oke... i da li sam slucajno nesto zeznuo? ![]() ...ko sto vidite fali jos grafulja, i malo sam sad tu noob oko nekih detalja, ovako: definitivno sam se odlucio za ATI 3870 (Sapphire, nadam se da je to oke) ALI koju da kupim jer ima dve vrste pod istim nazivom: ![]() ili ![]() ...ja znam da prva (plava) zauzima jedan slot, a druga (crvena) zauzima 2 slota... e sad citam da postoji neka referentna i neferentna (koja je koja? i sta to znaci?...jer sam isto tako procitao da su referentne ajmo rec nesto bolje...) CRVENA MI OPAKIJE IZGLEDA I IMAM OSJECAJ KO DA JE BOLJA ![]() MENI TREBA TIŠA I HLADNIJA, NARAVNO, ... A TO JE?? PUNO HVALA, CASTIM RUNDOM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|