|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Termalne sonde
Gdje kupit iste,otprilke kolko kostaju? Znam da je vec neko kupovo Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Ima ona od Scythe-a Kama Thermo koju ne znam gdje ces naci. Bilo je Linksa pa vise nema, dDario je prodavao na trznici pa je otisla a za ostalo ne znam. Takodjer imas par uredjaja koji se ugradjuju u (2x) 5,25'' prostor, izaberi si koji ti se svidja. I treca opcija ti je multimetar sa mogucnoscu mjerenje temperature, kao sto ja imam na SkyStar multimetru. (ovakvim uredjajima je min cijena ~100kn) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
kama thermo ziher uzimam,sad vidjet cu taj multimetar,treba mi bas za mjerenje temp pri clocku pa bi tako u tom stilu nesto i uzeo ![]() tnx for answer,jos neko mozda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Scythe KAMA THERMO TM02-WH imas u ZOLI (koji je i glavni destributer Scythe) www.zola.hr
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
jup vidio sam,ovaj vikend idem u nabavku tnx svejedno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Prilično je precizna ta Kama Thermo. Uspoređujući sa živinim termometrima, Kama pokazuje možda nekih 0.3°C manje. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
S njom možeš mjeriti jedino temperaturu s.A proceva...ili onih bez heatspreadera. Ako samu sondu postaviš na proc i stisneš hladnjak...mislim kako bi ju zdrobio i uzalud bacio novce u vjetar ![]() Ja sa njom mjerim temperature MOSFET-a, RAM-a, heatspreadera raznih itd...upotri***i maštu, može se na razne načine upotri***iti ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Fino. Montiras pokraj proca i upalis. ![]() Negdje gdje nece imati jaki dodir sa coolerom-znaci pokraj. (sto blize jezgri) Za mjerenje temperature, vjerovo ili ne. No, muci, daj si malo maste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
priznajem, pitanja su malo noobovska..Imam ja maste, ali eto, nespretno sam postavio pitanja.. Imao sam ideju stavit sondu na proc i display stavit na Gemina. Tako da se vidi kolika je temp proca dok se skine stranica. Ali, to ce biti malo bed jer je gemin ogroman i jako je tesko pristupit procu. Bilo bi fora tako stavit po jedan na proc, ram, vga, Nb, ali to je trošak od nekih 250 kn..too much Ali kupit cu jedan pa cu nesto smislit.. Edit: sad gledam svoj prijašnji post ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|