|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Problem kod pokretanja kopjutera
Pozdrav Imam jedan problem. Dakle prije dva dana stigao mi je novi komojuter, instalirao sam windowse i driver no ponekad kada mi se podižu windowsi ekran se samo ugasi. Ne događa se uvijek. Znači dođe mi do onog crnog ekrana gdje piše Windows (valjda) i loada se ona plava crta ispod i nakon toga dođe crni ekran i monitor ispiše da nema signala i ugasi se. Pa sad da li bi mi netko mogao reći u čemu bi mogao biti problem ? Konfiguracija je sljedeća: MB: Gigabyte P35-DS3L CPU: Q6600 4x2,4GHz DDR2: 4x1GB Kingmax Grafička: Gigabyte 8800GT Napajanje: Chieftec 550W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li probao dići Windowse u safe modu? Nakon POST screena stišći F8 dok se ne pojavi izbornik i onda odaberi safe mode.Probaj i druge drivere, preštekati monitor na drugi izlaz kad se to dogodi, ištekati TV-out kabel, ako ga imaš... BTW, dobrodošao na PCE forum. Pravila su tu pa ih pročitaj, ako još nisi... http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Budem proćitao FAQ ali moram u školu pa nemam vremena ![]() Btw ne događa mi se to stalno i kad mi se dogodi restartam ga pa mi sam dođe taj izbornik i odaberem da normalno pokrene windowse i sve je ok. Nekad mi se i sam nakon tog crnog ekrana restarta i normalno se dignu windowsi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|