|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
tko tu koga?
jel ima netko objasnjenje na ovu kerafeku? tko tu koga i sto se događa? ![]() p.s. cisto da prokomentiram.... ovaj proc s mnoziteljem 14 je vrlo nezahvalan za clock....ht i ram clock je tesko uskladiti....pri vecem fsb-u mi ploca dise na skrge....dojam sam da sve skupa najbolje radi na 216x14 a to je nekih 3 GHz...i everest daje samo nesto manje rezultate s obzirom na svakakve clockove....12.5x248(3.1), 13x250(3.25), 14x236(3.3) sve to skupa radi uz neopisivo grijanje matične i samo nesto malo bolje rezultate, sve u svemu nije vrijedno. ne mogu se oteti dojmu da ovaj proc moze raditi na barem 3.5GHz, ali uz solidniji ram od mojega i definitivno bolju plocu jer ova ima tendenciju grijanja do ekstremnih temperatura. MOSFET-i nadomak proca se jako griju i tesko ih je ohladiti, eventualno nekim 80mm ventom i to je tesko tu ugurati jer je prostor do ruba kucista vrlo malen, taman 90mm.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Cool and Quiet? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
http://www.cpuid.com/cpuz.php Edit: A i što će ti proc na 9GHz dok si u windowsima? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Delta S4. 06.02.2008. u 12:56. Razlog: Dodana priprosta, neduhovita i pospdna pošalica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
vrlo cudno, naime c'n'q je iskljucen u biosu.......prvi puta mi se ovo dogadja..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|