|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Hamachi
Instaliro sam nove Windowse i kada sam htio napraviti server na Hamachi-ju (Isti kao onaj koji sam prije imao) dođe mi poruka:The network name has already been taken. Napravio sam novi server, pa to i nije problem, sve radi ok! Ali mene sad zanima dali ja nekako mogu editirat onaj stari server ili ovaj ili obrisat, tako da mogu kad opet budem stavljo Windowse uć u njega, a ne da opet moram pravit novi. Btw kada probam join na taj server mogu, ali na njemu vidim sebe i sve korisnike, ali sam ja Offline. Hvala Zadnje izmijenjeno od: ParaNO19d. 06.02.2008. u 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne možeš jer nisi isti user, odnosno, niti user koji ima ovlasti obrisati onu mrežu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ne napravis svoj server, nego virtualnu mrezu. Mreza (tj. njen vlasnik) se autoriziraju prema key-u koji se kreira pri svakoj instalaciji Hamachija i svaki put je drugaciji (dakle kao i u tvojoj situaciji, makar imas isto ime, ne prepoznaje te se kao vlasnika mreze). Koliko sam upucen, mozes na hamacijevim stranicama prijaviti svoj novi name (tj. key) i prebaciti staru mrezu na sebe. Jedini nacin da nakon reinstalacije hamacija, zadrzis postojeci name je: Da napravis backup direktorija u koji si instalirao hamachi C:\Documents and Settings\TvojKorisnickiRacun\Application Data\Hamachi Nakon svake slijedece reinstalacije, samo prekopiras stare podatke i nastavis po starom... Jedino ti nemogu tocno reci koja je datoteka tocno za sto... Onaj Hamachi.ini mi se cini kao najglavniji, jer je u njemu zapisana tvoja (virtualna) IP adresa i podaci o hamachi-u. Evo, nasao sam stranicu za to sto trebas... ![]() https://secure.logmein.com/products/hamachi/faq.asp#q6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije da se ne smije nego oči ispadnu dok to pročitaš...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|