|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
EVGA 8800GTS 512MB ili Gainward 8800GTS 512MB
Ajde dajte ljudi molim vas pomozite. Znam da je bilo stotine topica, ali sad mi dosla cijena za 7900GT jer je otisla na servis i u zamjenu za 30 eura nadoplate mogu dobiti jednu od ove dvije gore kartice. Sad vas molim da mi sto prije napisete koju da uzmem jer sam na knap sa vremenom. Ljudi me cekaju da koju mi naruce graficku karticu. Please !!!!
![]() |
#2 |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
Mislim da razlike u samoj grafičkoj nema. Jedina razlika može bit u pakiranju i garanciji. Neki za Gainward daju jednu godinu garancije, neki dvije, a u Linksu sam vidia i tri ali možda im se omakla greška. Malu prednost bi ipak da EVGAi jer ne gubiš garanciju ako se odlučiš skidat cooler, minjat pastu, štaveć... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Tak sam si i ja mislio, posto uz EVGU a niti uz Gainward ne dolaze igre. Jedino u EVGU ako se sad odma kupi mozes dobiti quake wars ili crysis. Oba dvoje imam ![]()
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako znaš da je bilo stotine topica, zašto otvaraš još jedan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
#6 |
.
|
Mogao si bumpati stari, vjerujem da bi dobio odgovor. Dobra stvar (?) je ta što je samo na prve dvije stranice 20-ak takvih tema. Uzmi eVGA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
|
Francuska firma (relativno nova kod nas), slijede referentni dizajn, nema omane ![]() Imaju zanimljivu soluciju kod 8800GT kartica. Kartica sa referentim coolerom košta 1699kn, dok ona druga 50-ak kuna skuplja, ''heatpipe edition'', dolazi sa Accelero-like dual slot coolerom, u kombinaciji sa dva (kako se meni čini 80/92mm) venta. Čini se da su raspoložive... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|