|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Korisnici Maxadsl paketa 8000/512 kb/ps molim vašu pomoć
Molio bi korisnike Maxadsl paketa 8000/512 kb/ps da mi jave svoje brzine downloada, koje se provjeravaju downloadom testne datoteke na ovoj stranici http://www.t-com.hr/privatni/kzona/p...brzinetest.asp Prijatelj mi kaže da njemu tu testnu datoteku od 100 Mb skida brzinom 700 kb/ps a meni je skida 400 kb/ps. Inače da napomenem, prije nekoliko godina u mome kvartu su mijenjali kompletnu instalaciju i uveli digitalnu vezu tako da to isključuje mogućnost da su veze uzrok slabije brzine Molio bi vaše podatke o brzini tako da znam što ču reči njihovoj help službi Split----Skalice |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
bwm.carnet.hr |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
kao prvo pogledaj malo u postavke rutera sta on kaze o kvaliteti linije i koju je brzinu odredio. mozda zaista postoji neka greska na liniji pa imas veliki sum koji ometa normalan rad pa je stoga i ruter izabrao manju brzinu. Takodjer pogledaj malo i u log rutera sta kaze. Ja imam doticnu brzinu i imao sam dosta problema oko odrzavanje iste jer imam sugavu instalaciju u kuci, ali nakon ceprkanja po zicama dosta se stvar poboljsala tako da sada radi punom parom. Nemoj niti pokusavati zvati sluzbi za korisnike jer ti ionako nis pametno nece rec. Nisi napisao koji ruter imas? Ako je zaista stvar linije morati ces pogledati malo kako da poboljsas signal, a ako je do rutera onda mozes prijaviti kvar pa ce ti donijeti novi. Znam da kasde bas nisu odusevljene sa tako velikim brzinama, tako da su je meni zamijenili sa Dlink 584t. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
Imam wireles router "Dlink- DSL-G684T". Ne može biti do linije jer, ponavljam, prije nekoliko godina u mome kvartu su mijenjali kompletnu instalaciju i uveli digitalnu vezu. Čudno mi je ako sam prije imao paket 2000/256 i imao download 200 a sad sa 4x bržom vezom imam download samo 400. Druga stvar nakon što sam ih zvao,nešto mi muljaju, možda vam je linija slaba, možda vam windowsi nisu u redu itd. ali nekoliko sati nakon tog razgovora imao sam brzinu downloada 700 i to je trajalo dan dva. Sad opet danima brzina ne prelazi 400 kb/ps. Ljut sam jer plačam nešto šta dobivam upola manje. Neznam više što da radim, kome da se obratim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A jesi testirao vezu na www.speedtest.net ?
![]() |
#6 |
Banned
|
Evo sad sam testirao i izlazi mi download speed 242 kbps |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Si probao drugi komp ili probaj staviti linux (Ubuntu live) pa probati nekaj skidati tek da vidis koliko ce biti brzo skidanje, a ako i dalje kenja onda ih zovi svako malo da ti veza je u banani neka ti dojdeju to sklepati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|