|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Prikaz broja
...molim pomoc u vezi prikaza broja na kompjutoru... -->
probao sam izguglati sve o tome al jos uvijek nisam nasao rjesenje... zelim da mi pokazuje na kompjutoru broj pozivatelja kad me netko nazove... radi se o analognoj liniji preko T-coma imam vise modema i ni jedan nisam uspio natjerat da to radi... isprobavao sam slijedece programe Modem Spy Advance Call centar Caller ID monitor 2.0 SuperVoice FaxTalk Communicator ... i jos jedno desetak drugih... svi mi pokazuju za vecinu modema da su IDcaller support al ni jedan ne pokazuje broj vec samo pokazuju "Incoming call"... molim ako ima neka dobra dusa koja zna rjesenje kako to natjerat naj jednostavnije da radi... Prikaz broja
...molim pomoc u vezi prikaza broja na kompjutoru... probao sam izguglati sve o tome al jos uvijek nisam nasao rjesenje... zelim da mi pokazuje na kompjutoru broj pozivatelja kad me netko nazove... radi se o analognoj liniji preko T-coma imam vise modema i ni jedan nisam uspio natjerat da to radi... isprobavao sam slijedece programe Modem Spy Advance Call centar Caller ID monitor 2.0 SuperVoice FaxTalk Communicator ... i jos jedno desetak drugih... svi mi pokazuju za vecinu modema da su IDcaller support al ni jedan ne pokazuje broj vec samo pokazuju "Incoming call"... molim ako ima neka dobra dusa koja zna rjesenje kako to natjerat naj jednostavnije da radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ti t-scum nije aktivirao tu opciju (tzv. Caller ID), badava ti sav softver i hardver ovog svijeta. Čini mi se da dotična usluga košta nekih 12kn (+pdv) mjesečno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Na istoj toj liniji imam spojena dva Panasonic bezicna telefona koji uredno pokazuju broj... mislim da je to odgovor da je usluga ukljucena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
???????????
... zar nema nitko tko zna odgovor na to pitanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#6 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
mislim da ne... jer taj program je kao zamjena za kucni tel i u modem isto idu 2 žice kao i u bezicni tel s prikazom broja... možda ti jednostavno modem ne preuzima tu informaciju, jer je napravjen iskljucivo za dial up surfanje...
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Eh, gdje je vrime starog dobrog DOS - a?. Danas ako nema polja za unos ili botuna onda opcije nema ili ne postoji?. E nije, na sreću. Rekao si poviše, da si probao sa više modema ali nisi naveo koji. Za početak pogledaj ovu stranicu. Radi se o jednom starom software - u ali i korisnim informacijama kako provjeriti i uključiti CallerID funkciju modema. Vjerojatno si predpostavio - zaključio kako ovu funkciju ne podržavaju svi modemi. Drugi "štos" je ako modem podržava funkciju a ista je po defaultu (čitaj po paljenju) isključena, kako postaviti da se funkcija uključi a da nemoraš manualno kao u gornjem primjeru. Za kraj evo šta trebaš napraviti. Za određeni modem utvrditi podržava li CallerID funkciju i ako da točno podržane AT komande. Evo i jedan software: AnalogX CallerID. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Bravo Nikky, tako se govori ![]() Kad ti je Terminal-ogija tako draga a destinacija prava, da jos cujem da si bio na BBS-u od Blagog, pa da padne jos jedna pohvala? Citiraj:
Ono sto znam iz prve ruke zove se Procom Plus. Legenarna alatka od milja centrala svakog BBS-era. Od 4x svi su imali Caller ID sa brdom dodataka. Procom u sekundi pokaze sto modem podrzava. Ako malo proucis Help fajle, zadivit ces se sto sve par linija old school komandi moze izvuci iz modema. brdo dodataka za Procom Sportster Message Plus je najbolji kandidat. Ali iole noviji modem, more isTAPIrati posao. Ovaj meštar ima jedan od najboljih. Nisam probao pa nemogu reci. Svakako i ovo probaj jer ide daleko dalje od samog pokazivanja. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|