|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Review:LCD monitor arm
Danas popodne dobijem poruku na mobitel iz PBZ-a da mi je sjela neka para i kako vec duze vrijeme planiram kupit tu stvar, odmah sam otrcao u Ve-mil i za 426 kuna kupio Ruku za lcd. Bio sam u Vemilu prije tjedan dana, imali su jedno 7-8 komada. Dodjem danas i na prvi pogled-nema! poludio sam u sekundi, pitam lika jel ima jos na skladistu tih stalaka, on mneni mrtav hladan-nema. To sto vidis to ima. Fak, ali kad ja tamo malo bolje i nadjem, naravno zadnji primjerak ![]() Znaci radi se o http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1113014 Sad, iskreno nisam mislio da cu se s montazom mucit 2,5 sata. Ali eto ispalo je tako. Fleks mi je dao sve savjete na sta se mora pazit kod montaze, jer je on skoro popusio monitor kad je montirao. Prvo sam skinuo postolje monitora i monitor stavio na stol, naravno između stola i monitora je bio ručnik, da zastiti monitor od grebanja i slicnih nezeljenih radnji.. S armom se dobije fini manual, odnosno list papira na kojem je sve objasnjenoi nacrtano i stvarno i najveci noob bi trebao shvatit.Postoji mogucnost montaze i na zid, ali u mom slucaju ide na stol. Dobiju se 4 vijka koji se sarafe u monitor. Montaza je ok, ali sam imao problema sa stolom pa sam morao pilit. evo kako je na kraju ispalo ![]() Monitor je gibljiv u svim smjerovima i sve to djeluje jako cvrsto i uvjerljivo. evo jos par slika ![]() ![]() ![]() Jos jedna jako dobra stvar je kanal za kablove. Fino kablovi od monitora idu duzinom cijele ruke i nastavljaju iza stola tako da uopce nema kablova po stolu. ![]() Sve u svemu ja sam prezadovoljan, iako ce se vecini ova cijena od preko 400 kn cinit previsoko za nesto ovakvo.. Komentari i ostalo dobrodosli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
DVI kabel? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vidim da imaš Philipsa, pa sam siguran da bi išao i na mojeg 20" ![]() Montaža mi izgleda čvrsta, a taman bi mi to dobro došlo za gledanje filmova gdje mi nagib prema dole nije baš najbolji. Uglavnom, fala na informaciji ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovo je još jeftino... Pazi ovo, upisao "LCD arm" u nabava.net: http://www.telebit.hr/default.aspx?SifPro=105245901 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ovo sto si ti prikazao je too much.. ![]() Super je arm iz razloga sto recimo moj monitor je u manje vise 3 pozicije, znaci kad radim nesto za kompom, kad vozim i kad iz kreveta gledam filmove, tv i slicno. A svaka je pozicija specificna i mjenjenje iz pozicije u poziciju se sad izvodi u 1 sec, a prije sam stalno to navlacio.. Prednost je taj nagib prema dolje, a to ni na jednom jeftinijem lcd-u nije bas najbolje rijeseno.. I super mi je sto nema kablova po stolu od monitora.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
da,vjerujem da bilo tko je to kupio, da se nije razocarao, cak sto vise, mislim da je odusevljen..A montaza na zid? -Pitaj Fleksa ![]() ![]() sad cu vidjet kak da ti objasnim, pa cu stavit..da nadjem onaj papir sa shemom za montazu EDIT: gdje su mi nestale ostale slike iz prvog posta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Šta da kažem nego zgodno. Malo mi previše 500 kn dat za stalak :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
A ne bih baš htio opterecivati zid. Monitor je dosta težak, a kad ga još uprem preko "poluge" na malu površinu zida - ne bih baš. Ma nije mi ni problem zakačit na stol. Trenutno imam Oxford advanced learner's dictionary i europski riječnik ispod monitora, već me živciraju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
da,vjerujem da bilo tko je to kupio, da se nije razocarao, cak sto vise, mislim da je odusevljen..A montaza na zid? -Pitaj Fleksa ![]() ![]() sad cu vidjet kak da ti objasnim, pa cu stavit..da nadjem onaj papir sa shemom za montazu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |