|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Problemi XP
Imam 10 godisnju kci, dosla doma s nekim cd-om od mcdonaldsa stavila ga u pc i bum...kad upalim racunalo windowsi se ne podizu prođe samo ono kako loada i dalje nista, vec prije nego sto se dignu sva slova su cudna, tesko je doci do safe mode ali kad dodjem sve ok radi u safe modeu...pa zanima me ako bi reinstalacija rijesila ovaj problem... Evo slicica kad se dizu win.... ![]() ![]() ![]() evo molio bi vas da mi pomognete oko ovog jer neznam sto da napravim s time, bi li reinstalacija windowsa rijesila ovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Nevjerujem da je to do CDa, svakako bi mogao probati reinstalirat Windows XP. Meni ovo više izgleda kao neki kvar na hardwareu, nego kao OS problem! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
isprva sam i ja to pomislio, da je graficka osla, ali u safe mode mi radi sve ok pa sam iskljucio taj problem, mozda je maticna ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
na jednom kompu iz HG Spota sam htio staviti windowse jer komp nije sadržavao nikakav OS, blank HDD unutra. Sad ja krenem install windovza XP sp1 i kad dođe na onaj ekran kada učitava potrebne drivere da može instalacija ić dalje (ono na početku dolje sivo) i kad je došlo na ekran di gore piše Windows Setup , tak je cijeli ekran bio ispisan tom rečenicom i nisam znal kaj da napravim a znam da cd radi jer sam ga rpije isprobao samo da provjerim. Otvorim kompjuter ( i potrgam naljepnicu garancije) i vidim da je modem na pol ištekan van... Tako da preporučam da otvoriš komp i ponovo ištekaš/ uštekaš sve komponente i jackove (utikače) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Krivo postano... ![]() btw.. kad sam već postao, smrdi na grafičku - definitivno. U safe modu radi samo 2D pa je zato slika normalna. Deinstaliraj drivere od grafe kompletno ( iz safe moda ) pa probaj uć u windowse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ili probaj Safe mode + Restore point, vrati na dan kad je sve radilo ok. Ova opaska poviše da provjeriš jeli sve uštekano kako treba (najprije grafička) i dalje stoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
evo jesam maknuo drivere u safe modeu, sad se normal mode digne kako treba ali jos kod podizanja windowsa ista prica sa onih prije slika, proverio sam dali su sve komponente dobro spojene a system restore sam odma probao ali bez efekta...sad skidam neke druge drivere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Na način da si grafičku stvarno izvadio i vratio unutra? Štos je u tome da se katkad stvori jedna vrsta patine na kontaktima konektora na matičnoj ili na kontaktima grafičke. Postupkom vađenje - vračanje se ponovo ostvari korektan spoj. Ako je grafa crkla napola onda se manifestira tako da dok prikazuje 2D (BIOS, Boot proces) sve ok, a po uključenju 3D moda počne "štrapat". Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 11.05.2008. u 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
da bas sam ju izvadio i stavio natrag, uninstalirao sam stare drivere i normalno se digne, kad neke bilokoje opet instaliram opet isto, safe radi, normal ne, ali u oba slucaja u boot procesu se jevlja isto ovo sto je na slikama gore...:S |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|