|
![]() |
#1 |
Banned, teška spamara
Datum registracije: Dec 2007
|
Treba mi kučište do 38.5 cm visine. Ima li tu problema sa ugradnjom komponenata?
Ostale dimenzije nisu važne ali je bitno da je uspravno kučište. Mogu li ovakva kučišta zbog manje visine ometat rad komponenata u pogledu hlađenja. Preporučujete li koje kučište do 38.5 cm visine. Npr u kučište http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=7740015 da li mogu uć ove komponente cpu - Procesor Intel Core 2 Duo E4500 , 2.2GHz, socket 775, 2Mb cache mbo - Gigabyte P35-DS3L, s775, intel P35+ICH9, FSB 1333 4xsata gblan ram - DDR2 1024Mb ( 1Gb ) PC5300 Kingmax MARS , 667MHz, CL5 x2 (32 bitni OS vidi 3-3.2GB rama ali 64 bitni vidi sav ram) vga - VGA Ati Radeon HD 2600XT, 256Mb DDR3, 128 bit, TV out, DVI, PCI (mod u FireGL pogledaj me) hdd - HDD Seagate 250GB, SATA II , Barracuda 7200.10, 16Mb,ST3250410AS dvd - DVD upisivač Pioneer DVR-112DBK, DVD±RW, 18x DVD±R ,8x DL, black psu - Napajanje FORTRON 350W, PNF, Super Silent, 12cm ventilator, ATX2 Inaće kakva su ležeća kučišta npr. http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4173 Zadnje izmijenjeno od: Marin@. 04.02.2008. u 00:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nemaš problema ja imam http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=22753 i sve mi je stalno unutra imaš konfu pod moj komp.A hlađenje neznam imam dva ventilatora i sve uredno radi. Jedino ide kabel mi nije stao ali to nije baš veliki problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Mozda te zanima ovak nekaj: http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=7770007 Ovo kuciste je dobilo kolko sam cul dobre ocjene iako sam i ja sumnjal u njega ljudi su rekli da je ok za te novce. Ak trazis jeftin uspravni tower sa visinom 38.5 onda bi ta kaj si predlozil bilo ok, a za HTPC isto tak.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Decki - rekel je uspravno, nize od 38.5cm. Znajuci da je ATX ploca 30cm, napajanje oko 8.5, u startu otpadaju sva normalna miditower kucista. Mozes uzeti minitower kao mode com step 103/203 ili receni codegen, uz neko drugo napajanje, ali onda moras uzeti i mATX maticnu. Nekad su se prodavala i kucista s napajanjem iznad procesora, ali hladnjenje im je koma, jos nisam nijedno posteno kuciste vidio s tim rjesenjem, a i ne prodaju se vise. Frontier koji si spomenuo je OK ali napajanje nije. Zadnje izmijenjeno od: Matesonik. 04.02.2008. u 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne ja mu nisam preporučio nikakvo kučište, samo sam napisao koje imam i da neće biti nikakvih problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
@Marin@ Full ATX ploča i mATX case != skupa... Neznam kakvo ti je to smješno ograničenje visina ali ako stvarno tako kupuriš s mjestom imaš opcije - laptop, mATX PC, neki od book PCa, Mac Cube... E da i takvi PCevi i klokanje != kompatibilno, a iz tvog izbora procesora mi se čini da imaš takve sklonosti... @Sipe Pa ono mislim tvoje kućište je samo onako jedno 2x veće zapremnine od ovoga za koje je pitano... ![]()
![]() |
#7 | |
Banned, teška spamara
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Jasno, razumijemo te. Rekao si sto ti imas, ali to je daleko od ove teme. Naravno da to sve stane u kuciste od pola metra, bilo bi cudno da ne stane. On trazi kuciste od 38.5 cm, sto mijenja pricu, a tvoj post se nikako ne uklapa u to.
![]() |
#9 |
Banned, teška spamara
|
Kučište normalne visine bi me koštalo koliko samo košta + 600-1000 kn za novi stol. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ako ti nije bitan izgled i kvaliteta, i onaj Codegen prvi ce ti posluziti. Sve ce stati, samo sto mi osobno kuciste izgleda smijesno i nekvalitetno. Ali ono, potrpas komponente unutra, gurnes ga ispod stola i to je to. ![]() EDIT: Sad sam vidio da se interesiras za Frontiera u prvome postu. Ako ti odgovara svojom formom, odnosno ako znas gdje ces ga moci smjestiti, case je sasvim dobar. Zanimljivo je da mu je napajanje naprijed, a samo je izvod straga. Za gasenje prekidaca na napajanju sa lijeve strane imas jedan utor na prednjoj maski. Sve komponente normalno stanu, cak i Freezer Low Profile. HDD dodje desno u okomitom polozaju. Na bocne stavis 2x12 ventove na 5V samo za propuh i neces imati nikakvih problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Frontier je OK, jedino malo predugačko za moj ukus... Inače, kaže se kućište. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned, teška spamara
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne psuj. Imao taj frontier i riješio ga se. Neznam šta ste dobro vidjeli u tom kućištu pošto je živa katastrofa. Uzeo nakon toga ovo http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=7740020 Daleko prostranije kućište.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|