|
![]() |
#1 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Savjet glede misa - Trust
Namjeravam Logitech RX600 zamijeniti Trustom MI-4900Z (http://www.trust.com/products/produc...spx?item=14912), pa me zanima je li to isplativa zamjena. Po svim specsima Trust bi trebao biti bolji, no zanima me kako se ponasa u FPS-ovima, ukoliko netko ima iskustvima s tim ili nekim slicnim Trustovim modelom. Unaprijed hvala.
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Poz ja imam trust predator, i zadovoljan sam, imao sam prije njega Erga 525 i RX1000 Trust mi je bolji od oba, nema lagga, igram pretezito CoD2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#5 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
imam i ja trust predator i mish je super... a i imam nekog trusta za 15kn kupljenog prije 3-4 god i kaj da ti velim jos dela kod bratica...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
i kod mene predator vec vise od godinu dana...sta reci? zadovoljan, u igrama mi se ponasa odlicno no vise pohvala imam na dizajn koji uspjesno odolijeva mojim ispadima bijesa u online FPSima nego ijedan prije njega ![]() plus mu je i sto je poprilicno otporan na izlizivanje te i danas izgleda kao nov (recimo to uzasno zamjeram logitech misevima, jeftinjare im godinama izgledaju kao da su jucer kupljene ali gotovo svi skuplji modeli se izlizu kroz pola godine intezivnog koristenja ![]() s ovim sto tebe zanima sam radio ali ne dovoljno dugo da bi mogao imati neko specijano misljenje o njemu i ono najvaznije - nisam igrao s njim. no kolega ga ima vec duze vrijeme i nisam cuo da se zalio na njega a nije od onih sto ce kad pojedu govno sutiti o tome ili jos vikati na sav glas kako je bilo fino nego obicno kad se za***e prizna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Trenutno imam MICROSOFT Wireless Optical Mouse TILT Wheel, bežični. Jeli ga se isplati mjenjati za gore navedeni trust jer mi lagano ovaj ide na zivce, posto srednja tipka se tesko stisce |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|