|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Viewsonic VX2245WM
Dakle zanima me ako netko ima taj monitor da podijeli iskustva, jer na netu ne mogu nac nijednu pristojnu recenziju. U novom BUG-u su ga nahvalili, jedino sta su naveli kao nedostatak je visoka cijena koja je 3840kn po njima, no ne znam od kud im kad u mikronisu i optimumu ima za 2800kn isti monitor. Nitko ga nikad nije spomenuo kad se pricalo o 22'' monitorima, a ako je odlican 2800kn nije mi zao dat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Znaci ocete rec da svi TN monitori imaju minimalnu razliku u prikazu slike (razumljivo da je razlika slike veca sto je razlika cijene veca) ...ok fala ljudi, puno mi to znaci. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Tako je. Postoje nekakve minimalne razlike ali one nisu vrijedne 100kn razlike, a kamoli 1000kn. A vjerojatno i to vise ovisi o primjerku monitora nego o proizvodjacu otisnutom na kucistu. Bez obzira na moj subjetkivni stav, svedi izbor na par monitora i idi ih pogledaj uzivo ako mozes. Ako ti dopuste mozes kroz njih protjerati ovaj test. Ako i ne primjetis nikakvu razliku barem ces vidjeti ima li bad pixela na monitoru. BTW TN matrice cesce imaju badpixele po mojem iskustvu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kolega mi ima Viewsonic 19WS i cist okey je monitor za igranje i pogledat neki film.... btw ali ovaj monitor je prokleto precjenjen 2800kn jer ako vec namjeravas izdvojit tolike novce sacekaj 15.2 i kupi loenova za 3200 sa s-pva matricom vecom rezom i super slikom ![]() btw svi Tn monitori su slicni razlike su kako kaze kolega minimalne danas se rade solidni tn monitori nisu kao prije 2god kad sam ja kupovao monitor i ima doma jednog Tn.a nije los al ono ako ne gledas direkt u njega je lose.. odi u neku trgovinu i pogledaj si monitor i to je to... moj savjet da ako vec kupujes neki Tn da molis prodavaca da ti ga ukljuci da nekupis monitor sa Bad pixelom i to je to... btw nadi si neki tn do 2000kn iznad toga po mom misljenju je neisplativo davat!! pogotovo radi dizajna ili neke dinde koja je na njemu! @Fleks ajde nam otkriji koji ti monitor imas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma nije mi problem dat malo vise novaca ako je monitor kvalitetan. A sve mi se vise cini da to nece biti TN. Cak sam odustao od 22'' jer mi se cini da ce mi ipak biti preveliko. Tako da je sada dell 2007 prvi na listi i ako u ducanu provjerim i vidim da nema onih problema kojih zna imat cu ga odmah kupit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
U biti, dobivaš vrhunsku elektroniku koja iz TN matrice izvlači najrealniji prikaz boja, brzinu matrice i kvalitetnu izradu.Vjerovatno češ biti pošteđen i od "šund" bolesti, probijanja pozadinskog osvijetljenja, i bad pixela čim ga izvadiš iz kutije. Jedina mana je kut gledanja TN-a. Ako ti je puno 2800kn, idi na VX2235VM koji je 400kn jeftiniji, u biti isti monitor. Da se sad moram odlučiti šta odabrati, između recimo Samasunga ili Wievsonika, nebi se uopće dvoumio...ali tvoji su novci, tvoja odluka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Dosta prepiranja oko TNa, VA, IPS i drugih gluposti. Čovjeka zanima navedeni monitor i nemojte sad ići sa prepirkama koje uvijek vode u svađu. Fleks i gnomisa su dobili manji infraction, ali ako naletim na prepiranja oko TNa i ostalih opet, nadležni će biti obavješteni, a vjerujem da Jelc i Tor vole dijeliti južno voće.
![]() |
#9 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
all mighty Samsung 22" ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|