|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() Znaci ovako...neki dan kupio sam USb flash od Apacera... Noramalno vjerovao sam da na njemu nema virusa i stavim ga u komp...kopiram neke stvari i odem vidjeti na 2. komp dal je sve kako treba... Ocita se flash i podatci i pocnem kopirati na hard... Proslo je nekih 3-4 min i kompjuter se samo zgasio... I nista ocajan krenuo sam rusiti windovse i kad sam dosao na particije... Sve su bile potpuno formatirane ![]() I c i d koje sam imao... Sada sam podigao windowse i sve radi...ali 20 puta sporije..jel netko zna sta bi to moglo biti i kako to popraviti? fala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Kupio si novi usb iz ducana i na njemu je bio virus....nemoguće! I napisi koja je konfa.... I sta mislis pod tim da je c i d bio formatiran (cijeli ?sam od sebe?) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Vidis...to sam i ja mislio pa nisam formatirao stick... jbg...na sticku je bila igrca COD4, nije stvar u igrci jer je ja imam instaliranu i na kompu spremljnu na hardu...tako da je to eliminirano Komfa...hmm...staro je to al kolko se sjecam...AMD athlon 2.0, 512MB ram, ati radeon ja mislim x1200 express, mb ja mislim da je nVidia Nfoce 7000 nekaj nisam zicer za plocu.... Ugl komfa dobra makar je stara pun i 800, sve je radilo ok dok se ovo nes nije dogodilo... Znaci samo crni ekran, i ide se natrag bootat i ne moze ne ocitava windowse reko virus dobro opet dizem windowse i na c i d pokazuje da nema nista ni na jednom ni na drugom...ko da sam kupio novi hard samo podjeljen na particije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A da tebi taj hdd ne serucka...Imas li koji drugi hdd za spojit pa provat dignit OS na njega? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Fala svima na postevima.... ![]() Ewo sada sam malo defragmirao disk...ubrzalo se ![]() Stavio net na drugu mreznu i sve je kao prije... Cuo sam i ja da takav virus navodno unisrava IDA drivere ili tako nesto sam bio nacuo...ali srecom opet je sve uredu...evo bas pisem sa tog kompa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|