|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
(riješeno) Problemi sa Gmailom
Evala. imam problem sa gmailom ,naime ne mogu ubaciti datoteku (sliku, dokument, ništa) kad probam pojavi se ovo ![]() evo ako iko zna o čemu se radi bija bi jako zahvalan, tribam nešto poslati a cili dan ne mogu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
također je zanimljivo to da mi je i sestra na gmailu i na njenom kompu radi normalno a na mome ne. isto tako na njenom kompu moj mail radi normalno. znači to je do kompa, da nije neki virus?!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
gmail je apgrejto interfejs za Uploading Gmail Attachments. http://googlesystem.blogspot.com/200...ing-gmail.html probaj disableat unapredenja na settingsima od gmail accounta (tam dolje pod prilozi) odabirom "Basic attachment features - Attach one file at a time and don't show progress bars"
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() evo sam ja jutros s tim prčka, i napravija sam ovo. taman sam doša na forum napisati u čemu je problem i da sam ga rišija kad vidim tvoj post. svaka čast. ![]() makar me malo zabrinjava zašto mi je prije radilo sa onom drugom opcijom (ono kad prikaziva crtu napretka) a sad neće, ali bože moj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
jedina dobra stvar ovoga je sto mozes multiselect. al vecini nije to potrebno. a sad zasto ti steka...valda koristis ff sa tonom add-inova...
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
hehe, nije loše, samo zna malo usporiti firefox (ff) a add-onovi su mali dodaci za firefox imaš više info na firefox-ovoj stranici
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|