|
![]() |
#1 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
web n walk raskid ugovora
poz, nadam se da je dobar podforum. sklopio sam ugovor sa t mobile na 24 rate za tu PCMCI karticu za laptop za net, i sad vise nemam laptop i zanima me kako i na koji nacin raskinut ugovor a da izbjegnem placanje 300kn mjesecno dalje slijedecih godinu i pol. mora postojat neki nacin, pa bih vas molio da vasa iskustva podijelite samnom, ako je vec netko imao takav problem ![]() unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
lijepo uzmes ugovor i procitas ga ali ja mislim da ti nema spasa, na zalost ![]() jedino neces morati platiti onu radijsku frekvenciju (ako si je placo) to znam za sigurno, mene s***ali sa ugovorom za mobitel, mozda mozes smanjiti tarifu ako postoji neka manja... ako nista drugo nauciti ces da ne potpisujes ugovore na 2 godine, godina dana jos nekako i prodje ali dvije....nikad kraja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kolega the ac ima pravo, mozes smanjiti tarifu, i eventualno onda raskinuti ugovor te platit do isteka ugovora preostale naknade po jeftinijoj tarifi ili bolje za 12.5kn vise mjesecno potrosit tih 500mb nekako. to ti je lekcija sad za potpisivanje ugovora na odredeno vrijeme, pogotovo toliko dugi period, jbg ![]()
![]() |
#5 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
skup je taj mobilni internet... jos kad za 2 god bude hotspotova po Hrvatskoj (nadam se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|