|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
koji monitor 22"
zanima me iako znan da je bilo miljun tema mene konkretno zanima neki monitor od 22" a spreman san odvojiti oko 3 i nesto sitno iljade kuna... i zanima me dali ce taj monitor moci pogoniti moja kartica... tj koliko bi bilo isplativije uzimati hd 3870... s monitoron radin standardne stvari bacin koju na pro ali caka je da bi uzima Tv karticu i gleda iz kreveta znaci bitan mi je dobar kut gledanja... fala unaprid |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
To da li ce tvoja kartica moci upogoniti 22" monitor se moze dvojako shvatiti. Ako si mislio da li ce prikazivati kvalitetnu sliku i pri najvecoj rezoluciji - odgovor je hoce. Ali ako si mislio na igre - kod novih igara se mozes oprostiti sa nativnom rezolucijom monitora i vecim detaljima, ali donekle starije igre bi trebala dobro upogoniti i na nativnoj rezoluciji sa mid/high detaljima... Tako da ako se mislis igrati uzmi i 3870 ili 8800Gt (iako ce i one koji put zastucati na novijim naslovima), a ako ne (samo filmovi i sl upotreba) nemas potrebe mjenjati dosadasnju karticu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
imam philips 220WS8FB, tv karticu i gledam iz kreveta tv, filmove itd... Jedini problem su dvd titlovi koji su sitniji. Osim ko ne gledas iz nekog loseg kuta nema problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
problem je da ce monitor biti na malo povecanijem mistu tj, gledat cu tv odozdola... graficku san odlucija uzet samo se sad razmisljan oko monitora tj.. upa mi je ovaj u oko Monitor Philips 220WS8FB, 22" sad me zanima kakav kontrast ima jer ne mogu podniti blide boje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
imam ovaj monitor i mogu reci samo pohvale.. ja gledam TV preko DVB-T kartice i slika je cisto pristojna..
![]() |
#7 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#8 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
zato što je već jadno svaki dan gledati nekoliko komada novih IDENTIČNIH tema! koristite search, ma čak ne treba ni search, samo pogledajte zadnje dvije stranice. APSOLUTNO SVE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|