|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Molim misljenja/iskustva za ova dva kucna kina: Kućno kino Samsung HT-Q20, 500W total, DivX, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-R/RW, MP3, USB 990kn http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=23575 te Kućno kino DVD/CD/MP3/RECEIVER + 5.1 zvučnici, linijski, PANASONIC SC-PT150E-s 999 kn http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=027688 Oba su cjenovno i po specifikacijama tu negdje. Najbitnije mi je da cita sve moguce formate, da podrzava HR titlove. Te da ima donekle dobar Fm Tuner. Naravno i kvaliteta zvuka utječe na odabir, mada znam da nemogu baš nešto očekivati. Hvala,pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Pogledaj ako slucajno postoji neki review u vezi citanja svega i svacega. Mislim da odabirom bilo koja od ta dva neces puno pogrijesiti. To je sve vise manje isto. Ako bas moras uzeti neka od ova dva, pogledaj si dimenzije zvucnika i uzmi taj di su dimenzije vece. To se najvise odnosi na subwoofer. Kaj se tice specifikacija...recimo da imaju po 330W RMS-a(Panasonic) a 500W(Samsung) zaboravi. Imaju oko 100W, oba dva. Ja bi ti preporucio sakupljanje para jos koji mjesec i da si skupis bar za neki posebni DVD plajer i neke zvucnike. Istina da je to vise para ali se na kraju i isplati. LP
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
A jel ima kakve razlike izmedu recimo tih i nekog quadra za 650 kn? Nije to za mene, to mi je za starce, nije im naročito važna glasnoća. Ionak mi se cini da bude vecinom vremena radio upaljen. Jedino nebi htel da krepa za godinu-dvije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Hm... Quadro...reci cu ti samo ovako, ja nebi Quadra. Makar se nebi cudio da je po zvuku slican ako ne i isti kao ovo dvoje. Vidio sam jedno kucno kino od Quadra...tweeteri su jednostavno pre mali da bi to imalo neki zvuk koji bi se dao progutati, lose cak i za nas obicne smrtnike. E da, u vezi tog rikavanja, uzmes nekog koji ima bar 2 god. garancije. Najbolje ti bi bilo poslusati, ako ikako igdje mozes...pa sam doneses odluku o kupnji. Posto je to rijetko kad moguce, uzmes onog najveceg sa kaj vise garancije! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|