|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Zamolba(RAM)
Kao 1.,nadam se da nisam promasio podforum ![]() Kao 2. Ovako... Naime,imam problem,danas(tj jucer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unaprijed hvala!! ![]()
![]() |
#2 |
freak
|
Nitko bas? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa odi u dućan (ako si sve module kupio tamo) i žicaj lika da ti zamjeni jedan od dvostranih za jednostrani i ako ti da rješen problem... Inače jako sumnjam da ćeš nešto napraviti jer ima puno revizija pločica pa ono - nikad neznaš jel to ili nije dok ne probaš itd, uglavnom sranje... Ja sam samo jednom kupovao da nisu u paru kupljene pločice i nahebao isto ko i ti i od tada samo po dvije uzimam (kad idem na DC) i nema problema s tim da ne rade, sve ostalo je lutrija... Ja sam ove svoje nejednake nedavno prodao i kupio druge - drugog rješenja nije bilo za DC dobit...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Nebum pomogel (nazalost) nego se samo nadovezal :P Ja jucer isto piknul 1gb 800mhz kingmaxa i doma sav sretan guram u utor, skuzim da je jednostrani, a ovaj stari je dvostrani, al mislim si whatever. Gurnem ja to i maticna se pocne buniti i tuli ko velka, tak da ocito imam fubar maticnu ak nece s jednostranom memorijom delat (niti sam modul jednostrani maticna ne zeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
freak
|
Ma da?? Pa hebem im,otic cu ja tamo u ponedjeljaks ovim jednostranim keksom,po dvostrani..Vjerovatno me onaj lik nije skuzio preko telefona(a vidim da me nije ni slusao,nesto je tam radio) pa je zato to rekao...heh ![]()
![]() |
#7 |
freak
|
Eto samo da vam javim,danas nazvao Ve-mil u 9 ujutro,i rekli mi da dodjem,da ce vidjeti,i odnio ja oko 1..I taman im ostalo dva dvostrana,i zamjenio ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|