Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.01.2008., 04:21   #1
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Zamolba(RAM)

Kao 1.,nadam se da nisam promasio podforum

Kao 2. Ovako...

Naime,imam problem,danas(tj jucer ) sam kupio jos jedan GB RAM-a te sada imam 4GB,kupio sam takodjer Kingmax,ALI...Dobio sam jednostrani(cipovi su s jedne strane),dok su preostala 3 dvostrani i potpuno isti,i sada mi je problem sto mi ne radi u DC-u(a zbog tog sam i presao na 4GB ),probao sam mijenjati u Ve-mulju,kazu da nemaju,da dobivaju samo ovakve sada,zvao HG-Spot,nista ...Znaci,moram osaviti ovog...Pa bih zamolio,nekoga kome nije bitno ili kome ne treba,a ima isti model kao sa SS-a ispod,da ako bih htio da se zamijeni ...Ovaj moj nije ni 24 sata star...Sve uredno,racun,sve...RAM je ispravan i sve,ali,kao sto kazem,dual channel zeza...A stvarno bih htio da mi radi DC,posto se razlika vidi...

Unaprijed hvala!!

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2008., 03:10   #2
mislav_os
freak
Moj komp

Nitko bas?

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.01.2008., 08:48   #3
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Pa odi u dućan (ako si sve module kupio tamo) i žicaj lika da ti zamjeni jedan od dvostranih za jednostrani i ako ti da rješen problem...

Inače jako sumnjam da ćeš nešto napraviti jer ima puno revizija pločica pa ono - nikad neznaš jel to ili nije dok ne probaš itd, uglavnom sranje...

Ja sam samo jednom kupovao da nisu u paru kupljene pločice i nahebao isto ko i ti i od tada samo po dvije uzimam (kad idem na DC) i nema problema s tim da ne rade, sve ostalo je lutrija...
Ja sam ove svoje nejednake nedavno prodao i kupio druge - drugog rješenja nije bilo za DC dobit...
Staro 26.01.2008., 16:45   #4
mislav_os
freak
Moj komp

Aha,ajd,hvala na pomoci..Otic cu u pon u Ve-mil,i uzet ovu jednu dvostranu i rec da mi zamjeni,za jednostranu......Pa javim tu kak je proslo

Staro 27.01.2008., 00:08   #5
johnsmith
Premium

Datum registracije: Dec 2007
Nebum pomogel (nazalost) nego se samo nadovezal :P
Ja jucer isto piknul 1gb 800mhz kingmaxa i doma sav sretan guram u utor, skuzim da je jednostrani, a ovaj stari je dvostrani, al mislim si whatever. Gurnem ja to i maticna se pocne buniti i tuli ko velka, tak da ocito imam fubar maticnu ak nece s jednostranom memorijom delat (niti sam modul jednostrani maticna ne zeli ), zval vemil, vele nije bed, da doletim po dvostrani, pa sad do pon moram cekat peh i pol
johnsmith je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2008., 04:40   #6
mislav_os
freak
Moj komp

Ma da?? Pa hebem im,otic cu ja tamo u ponedjeljaks ovim jednostranim keksom,po dvostrani..Vjerovatno me onaj lik nije skuzio preko telefona(a vidim da me nije ni slusao,nesto je tam radio) pa je zato to rekao...heh

Staro 29.01.2008., 20:39   #7
mislav_os
freak
Moj komp

Eto samo da vam javim,danas nazvao Ve-mil u 9 ujutro,i rekli mi da dodjem,da ce vidjeti,i odnio ja oko 1..I taman im ostalo dva dvostrana,i zamjenio .....Sam sto je ovaj opet drugaciji(po jednom slovu u imenu ),al nmvz,izgleda potupno isto kao oni...i dvostrani je(0DC radi )

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno