|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Par pitanje(modanje)
krećem u nove pohode(nakon nekog vremena mirovanja) i zanima me: 1. s čime ljepit plexi i plexi ili kako ih najbolje spojit 2.s čime spojit metal i plexi 3.gdje nabavit cutting wheel za dremel 4. kako spojit one žice kod kip prekidača |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
1. esad imš više vrsta plexija. neke možeš smo acetonom zaljepit... a neke ne reagiraju na to. Nađi na bit-techu modove s plexijem i pročitaj da vidiš. Common plastics and their uses ...to find out even more about each type: Polystyrene ABS PMMA/Acrylic Polycarbonate 2. šarafima sa maticama 3. čipoteka i bauhaus 4.-neam pojima
Tko trči, ne hoda. Zadnje izmijenjeno od: plastisha. 07.01.2008. u 01:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Silikon drži stranice akvarija i ne popušta pod pritiskom vode pa če tako i ovo držat. Meni mrvica silikona drži onu posudu za više vrsta šampona u kupaoni zalijepljenu za keramiku. Da, možeš i drvo obrađivat.
![]() |
#9 |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam jedno pitanje koje ću postaviti ovdje pošto je vezano uz modanje općenito.Dakle zanima me da li je moguće u Zg-u kupiti IDE kabal i kabal za floppy dužine 1m,po mogučnosti crne boje i da na svakom kraju ima po jedan konektor dakle bez dodatnog konektora u sredini? Hvala!Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
UMPAH 1M!!! OMG ti faka misliš neku mrcinu slagati... ![]() Neznam dal ima baš od 1m imao sam u rukama po 60ak cm kablovinje još davno ali pretpostavljam da bi mogao u čipoteci ili negdje dat da ti ih naprave custom ali jaku dugi kablovi ti imaju veću šansu da nastupi interferencija i smetnje pa probaj uzeti oklopljene da nebi poslje disk izljetao iz DMA i raddio slične psine...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
IDE kabel postoji maksimalne dužine 90cm. I mislim da ne postoje takvi kakve ti trebaš bez srednjeg konektora. Dali ti dečki iz chipoteke mogu napraviti custom, nemam pojma, pitaj ih. SATA ima od metra, ja ga baš jučer kupio u linksu.
![]() |
#12 | ||
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Hvala na odgovorima obojici! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Kip prekidac - obicno ima 2x3 izvoda. Okreni si ga tak da ti ona polugica ide gore-dole. Sad, trebal bi imati 2 stupca od po 3 izvoda. Lijevi stupac je jedan pol, desni je za drugi pol. Ovisno o polozaju prekidaca, spojeni mogu u stupcu biti gornji i srednji ili donji i srednji izvod. Dakle ak ides na preklopku prikljucis sve 3 zice po polu. Ak ti sam treba prekidac, izlaz nek ide na srednji izvod a ulaz na bilo koji (gornji ili donji). Daj reci kakav TOCNO kip prekidac imas jer ih ima milijun, ja sam napisao kako najcesce izgledaju. Kaj se kabela tice (@Hrvoje) - kupis ribbon kabel od 34 voda i 2 stekera kao na floppy kabelu. Morat ces pri kraju preokrenut nesto vodova (pogle neki obicni ribbon floppy kabel pa ce ti bit jasno). Dakle fino to odrezes, stisnes na iglice i ucvrstis onim "poklopcem" na konekoru dok fino ravno ne sjedne. Onda ostatak kabela srolas i metnes u neki buzir ili kaj vec koristis za cable sleeving ali ostavis tako da mozes metnut konektor na drugu stranu. Jedino nisam siguran kolka je max duljina vodova za floppy... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|